Onlar Aramızda Çarşamba 20:00'da Star'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Onlar Aramızda Çarşamba 20:00'da Star'da!

Birbirinden yetenekli, yurt içinde ve yurt dışında bir çok ödül almış beş genç illüzyonist, Star ekranlarında şovlarıyla nefes kesecek.

Gizli kamera çekimleriyle, sokak oyunlarıyla, seyircinin daha önce alışık olmadığı bir formatla ekrana gelecek illüzyonistler, yaptıkları numaralarla aklın sınırlarını zorlayacaklar.

Burak Sanlı, Kıvanç Özkönü, Berk Eratay, Kerem Eser ve Can Konuk renkli şovları ve tamamen doğaçlama gelişecek olaylar ile izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatacaklar.
attachment.php

Hayirli olsun.. Bakalim nasil sonuçlar elde edecek.

Programla ilgili tanıtım nerdeyse hiç görmedim. İlgi çekebilecek bir yapım olacağa benziyor. Bakalım nasıl bir program olacak.

Geniş Aile'den biraz daha iyi giderse Star'ı idare edebilir. İlk 15'e girmesi idare edecektir. :)

geniş aile starda çarşamba 20:00 yazıyor :( bitecek herhalde dizi fragmanı paylaşıp kaldırdılar

Geniş Aile Cuma 22.30'da ekrana gelecek. Anlamamakta neden ısrar ediyorsun ?
çünkü sabah saatlerinde fragmanı bile koyup kaldırdılar belki 104.bölümü final için hazırlıyorlar diye düşündüm:)
anlamamakta ısrar etmiyorum olasılıkları düşünüyorum...

umarım geniş aileden kötü reyting alır:D

Benim anlamadığım ben bundan daha az yani bunun yanında benim ettiklerim cümlelerim hiç bir şey değil ben bir yorum yazıyorum Geniş Aile hakkında ban alıyorum az önce Ozan'ın uygunsuz mesaj silindi diye bir yazı vardı o uygunsuz mesajlar Cevaa forum 32 adlı üyeye inşallah arka sokaklar bu sezon biter bir daha 1.olamaz gibi laflar aynı şey ulvi ç içinde geçerli sıf alemto gıcıklığıma yahşi cazibeden nefret ediyorum gibi şeyler söyledi demek istediğim biz ufacık yazıda ayaklanıyor bu forum bu gibi bundan sonra mesaj gördü mü bende böyle açıklama yapacağım nedir bu sizin anlayışınız anlamadım ben bu yazıyı yazamazsın demiyorum düşüncendir fakat ben ufacık mesajlarımda bana uyarı gibi mesajlarda çok sert çıkacağım artık

gülücük işareti koydum ben çok kötü program böyle bir program mı olur batsın bitsin demedim umarım geniş aileden kötü reyting alır dedim:D

evet alemto senin yüzünden yahşi cazibeden nefret ettim bunda ne var ayrıca aykut bence böyle düşünme herkezın iyiliğini düşün bence emek işi bu :)