@yatutarsa Claire var, beklerizBelki @yatutarsa'yı ikna edersiniz. Lost'un senaristlerinden dizi ve sık sık Lost'tan birileri dahil oluyordu.
@yatutarsa Claire var, beklerizBelki @yatutarsa'yı ikna edersiniz. Lost'un senaristlerinden dizi ve sık sık Lost'tan birileri dahil oluyordu.
Claire'ı sevmiyor o nasıl becerebiliyorsa.
bugün lost'un facebook sayfasına baktım da hakikaten baya oyuncu gelmiş diziye. çok merak ettim özellikle hurley için bakmak istiyorumBelki @yatutarsa'yı ikna edersiniz. Lost'un senaristlerinden dizi ve sık sık Lost'tan birileri dahil oluyordu.
Claire sevilmez mi ya, nasıl seviyorum ben nasılClaire'ı sevmiyor o nasıl becerebiliyorsa.
güzel olmasına güzel de güzellik yetmiyor sevmem için.Claire sevilmez mi ya, nasıl seviyorum ben nasılCharlie'yle favori çiftimdiAdadan kurtulduğuna da acayip sevinmiştim. (Bence ilk 5 sezon gerçekti.)
Aman spoiler'a girme.Claire sevilmez mi ya, nasıl seviyorum ben nasılCharlie'yle favori çiftimdiAdadan kurtulduğuna da acayip sevinmiştim. (Bence ilk 5 sezon gerçekti.)
Aynen Charming ile Snow dizide de oldugu gibi posterde de sıkıcılarEğer izlersen, yorumlarını bekliyorum))
@sürgünüm Abi Beşiktaş maçlarının son dakikalarından sonra, tam kafa dağıtmalık dizi sende boşsan bak bir ara
Hook ve Belle çok asil değiller miSnow-David'in afişi bile sıkıcı .ss
Aman spoiler'a girme.
Valla pardonHemde dev spoiler vermişim okuyan olduysa afedersiniz
bu arada sezonların 22 bölüm olduğu söylenmemişti banalost oyuncuları ne zaman girmeye başlıyor kiya da devamlılık lazım mı direkt 4'ten başlasam olur mu? @-potterhead-
Direkt 4 olur mu hiç1. sezonun harikalığı görmen lazım ayrıca birbirleriyle bağlantılı
Hala sıkıcı mı o çift ya?Aynen Charming ile Snow dizide de oldugu gibi posterde de sıkıcılarBelle süper olmuş ama en asilli tabii ki Rumpel
Hurley ikinci sezonda sanırım, Claire ise ilk sezonda geliyordu ama rolü ikinci sezonda artıyordu sanırım.ne zaman geliyor losttan oyuncular onu hatırlıyor musun? eğer çok geç geliyorsa izleyemem oraya kadar
Daha da sıkıcıHala sıkıcı mı o çift ya?
Eski güzelliği mi vardı.Daha da sıkıcıSnow bi de iyice şişmanladı eski güzelliği de kalmadı kadının
juliet dedin mi orada dur iştene zaman geliyor losttan oyuncular onu hatırlıyor musun? eğer çok geç geliyorsa izleyemem oraya kadar
Claire 1. sezon 2 bölümde var diğer sezonlarda kalıcı. Hurley de 2. sezon 3-4 bölüm konuk. 4. sezon sanırım Juliet'im gelecek
Renginaşkım kimAynen Charming ile Snow dizide de oldugu gibi posterde de sıkıcılarBelle süper olmuş ama en asilli tabii ki Rumpel
Reginaşkım'ın posteri gelse de güzellik görse gözlerimiz
ne zaman geliyor losttan oyuncular onu hatırlıyor musun? eğer çok geç geliyorsa izleyemem oraya kadar
Charlotte da var son sezon 10 bölüm
Yani bi bakıtıyorduEski güzelliği mi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?