Once Upon A Time'ın 4. Sezon Afişleri Yayınlandı!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,785
Puanı
460
Amerika'nın ABC kanalında aldığı yüksek reyting oranlarıyla dikkat çeken dizi 4. sezonuyla ekranlara iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Bu sene Disney'in büyük gişe yapan 'Frozen' adlı animasyon filmini konu alacak dizinin başrollerini; Lana Parilla, Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison ve Robert Carlyle paylaşıyor. Dizinin merakla beklenen yeni sezon karakter afişleri ise
bugün yayınlandı.

İşte o afişler;

Neden dönmüyorsun ya bence bu dizinin alternatifi yok. Ara ara sıksa da ekranın en iyi yazılan fantastik dizilerinden biri bence
2 ve 3. sezonun başları sıkıcıydı ama hakikaten sonlara doğru acayip artıyor tempo. Ayrıca ne ka az izleyen var forumda 😵 Genelde bulunduğum ortamlarda bayağı izleyeni oluyor

Bu aralar dizi izlemiyorum, sezona hazırlık.

Günlüğe döneceğim, boş günüm kalırsa bu diziyi değerlendirmeyi düşünüyorum, 1. bölümü izleyip 2. bölüme şans vericeğim diyeli 1 ay oldu.

4. bölümde güzelleşiyor dizi
5. falan izlersen daha da bırakamazsın zaten
Ayrıca hiç öyle kafa yoran 'Amaan onu kim izleyecek şimdi' dizisi değil
Umarım beğenirsin

Baştan ilginçti de sıktı sonradan beni. Yine de severek bıraktığım diziler arasında sayıyorum.
Sezonlar 22 bölümlük olmasa tam süper olurdu.

Baştan ilginçti de sıktı sonradan beni. Yine de severek bıraktığım diziler arasında sayıyorum.
Sezonlar 22 bölümlük olmasa tam süper olurdu.
Belki de. Ama daha az olsa acayip özlerim
Lost'tan sonra ilk izlediğim yabancı dizi bu. bir de kendim keşfetmiştim, yeri ayrı bende

@Çiğdem- İzliyor musun? Fantastik dizinin hası bu

Belki de. Ama daha az olsa acayip özlerim
Lost'tan sonra ilk izlediğim yabancı dizi bu. bir de kendim keşfetmiştim, yeri ayrı bende

@Çiğdem- İzliyor musun? Fantastik dizinin hası bu
aaaa yokkkk hiç haberim bile yoktu bu diziden 😱😱😱 ama @Forumdash izliyorsa benimde hoşuma giden bir dizidir kesin 🙂🙂

Sömestr'da izle
Lütfen
daha önceden haber verseydin bu dizi boşluğunda bitirirdim sezonlarını 🙂🙂
ama ekimden itibaren tüm diziler dönüyor yinede bu diziyide incelerim tabikide hoşuma giderse boşluklarda bakmaya çalısırım 😉😉

Eğer izlersen, yorumlarını bekliyorum
))

@sürgünüm Abi Beşiktaş maçlarının son dakikalarından sonra, tam kafa dağıtmalık dizi sende boşsan bak bir ara

Ben izliyorum tek
@kaan955 bıraktı mı diziyi?
Hook ve Belle çok asil değiller mi
Snow-David'in afişi bile sıkıcı .ss

Son düzenleme:
Eğer izlersen, yorumlarını bekliyorum
))

@sürgünüm Abi Beşiktaş maçlarının son dakikalarından sonra, tam kafa dağıtmalık dizi sende boşsan bak bir ara
4 yeni diziye başladım ve devam etmekte olan dizilerimde var. Forum etkinliğindeki filmlerden de izlemeye devam edeceğim şuan yoğunum tabi tatlı bir yoğunluk. Yeni başlayanlardan ortak dizilerimiz var onların üstüne konuşuruz artık.

Peki tamam ama bu diziyi de yazın falan izlemeyi düşün, hoşuna gideceğini düşünüyorum

Konuyu takip ediyorumda kimsede güven oyu vermedi henüz, biri izlesede yanına sıvışsam diye bekliyorum.