Onca Hazırlığa Rağmen Ustura Kemal Dizisi Hiç Olmamış!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Usta oyuncu Nilgün Belgün, Ustura Kemal dizisini hiç beğenmediğini söyledi.
Nilgün Belgün; dizilerdeki Rum karakterleri oynayan oyuncuları ve kullandıkları şiveyi Twitter'dan eleştirdi. Ünlü oyuncunun hedefinde özellikle 'Ustura Kemal' dizisi vardı. Dizide 'Anceli' adlı bir Rum kadınını canlandıran Naz Elmas da Belgün'ün eleştirilerinden payını aldı: "Bu sene her dizide bir Rum karakteri ve şivesi var. 'Ustura Kemal'e denk geldim. Rum, İngiliz bütün şiveler karışmış. Dayanamadım, olmamış! Yeterince çalışmamışlar, böyle de olmaz ki!"

634844097975593715.jpg

dalga mı geçiyo bu kadın süper dizi şiveler çok iyi özellikle enteresan

ustura kemal emin olun çoğu diziden daha kaliteli o zamanı çok iyi gösteriyolar çok severim o dönemi süper hikayesi var ilk 1-2 bölümde ustura kemal bağırıp uçan tokat attı bunlar abartılı ama şimdi ikiside yok on numara oldu her açıdan

ustura kemal emin olun çoğu diziden daha kaliteli o zamanı çok iyi gösteriyolar çok severim o dönemi süper hikayesi var ilk 1-2 bölümde ustura kemal bağırıp uçan tokat attı bunlar abartılı ama şimdi ikiside yok on numara oldu her açıdan
Şimdi neden bağırmıyor sesi mi kısıldı? Neden tokat atmıyor konuşarak halledtme yöntemini mi seçti? :d

kadın şiveden bahsetmişte dizide tek doğru yer yok .. bizim oktay kaynarcayı şaklabana döndermişler ..ciddi diye girişipte araya karikatür sahneler yerleştirirsen o diziden bir hayır gelmez ya komedi yapacaklardı ya da adam gibi bir dram çekeceklerdi iki arada bir derede istavrit nara patlatıp düşmanın belini kırmaya devam etsin boş bir dizi izleyenlere sabır diliyorum :))