Bak ne güzel hatırlattın Survivor izleyen biriyle muhattap olmamam gerektiği tekrar kafama dank etti.
Boş yapmak yerine doğru düzgün bir laf etsen anlarım elbet.Burada laftan anlamayan tek kişi senin yalnız.
Bak ne güzel hatırlattın Survivor izleyen biriyle muhattap olmamam gerektiği tekrar kafama dank etti.
Boş yapmak yerine doğru düzgün bir laf etsen anlarım elbet.Burada laftan anlamayan tek kişi senin yalnız.
AğlaBak ne güzel hatırlattın Survivor izleyen biriyle muhattap olmamam gerektiği tekrar kafama dank etti.
Boş yapmak yerine doğru düzgün bir laf etsen anlarım elbet.
Sen önce kendi laflarına bak da sonra başkalarına laf at.Bak ne güzel hatırlattın Survivor izleyen biriyle muhattap olmamam gerektiği tekrar kafama dank etti.
Boş yapmak yerine doğru düzgün bir laf etsen anlarım elbet.
Sen önce kendi laflarına bak da sonra başkalarına laf at.
Senin cesedini mügoş bile bulamaz
Sana mı versin bize mi?
Senin cesedini mügoş bile bulamaz
Yoo valla kimler geldi kimler geçti ama hem ben hem forum ayakta.Sana mı versin bize mi?Ömür törpüsü oldun forumun.
Onu bir de geçenlere soralım ya da kalanlara senden illallah edenlere soralım.
Yoo valla kimler geldi kimler geçti ama hem ben hem forum ayakta.Törpü arayacaksan aynaya bakabilirsin.
Diziye demediğini bırakmaz fakat verecek cevap bulamayınca diziden görsel atar, Allah kimseyi tükürdüğünü yalayacak kadar düşürmesin.
Kız sen kimsin @Angelica bana bir liste yap demedim mi her yerden yeni üye çıkıyor 😱Yanlış Konumu açtım acaba ya
Takılma sen yenilere, eskilerden devamke. .ssKız sen kimsin @Angelica bana bir liste yap demedim mi her yerden yeni üye çıkıyor 😱
En alttakini çortladımBunlar daha iyi oynuyor kaknem aserattan
Ekli dosyayı görüntüle 104128
------
Ekli dosyayı görüntüle 104131
Yanlız dikkatini çekerim yeni üye değilim 1 yıldır burdayım ve favori üyeyim yeni üye böyle konular acamaz ayrıcaKız sen kimsin @Angelica bana bir liste yap demedim mi her yerden yeni üye çıkıyor 😱
Ne gibi konularYanlış dikkatini çekerim yeni üye değilim 1 yıldır burdayım ve favori üyeyim yeni üye böyle konular acamaz ayrıca
Bu tür konuları sadece favori ve moderatörler açıyor işte bildigin gibi sende bizdensinNe gibi konular
Kız sen kimsin @Angelica bana bir liste yap demedim mi her yerden yeni üye çıkıyor 😱
Yasaklanan şarkı gibi söylemişlerHadi filmdeki iğrenç şiveyi geçtim Ayva Çiçek Açmış'ı şiveli söylemek nedir ya, hem de olmamış zaten.
Juli'ye film yapmayı yasaklasınlar lütfen.
Ah Ferda queen ne güzel söylüyordu..Ayva Çiçek Açmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?