Okulların Açılmasına 1 Gün Kaldı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,757
Puanı
1,060
Macera yeniden başlıyor. :D

En çok üzüldüğüm nokta ise yol parası. :D

Niye hatırlattın ki gece gece :D

m%FCrsel+ko%E7ak

bende yeni okuluma başlıyorum yeni arkadaşlıklar yeni hocalar offf offff :(

Alışıyorsun kısa sürede ya sorun olmuyor, ama ilk başta liseye göre çok farklı geliyor tabii :D Ben geçen sene ilk derse geç kalmıştım. Girdim baktım amfide 100'den fazla kişi sınıfta 4 tane tahta var. Küçük çaplı bir şok geçirmiştim :D

Hepimize Hayırlı Olsun :) Okulun ilk günleri çok acayip oluyor hele yeni okulsa kimse birbirini tanımıyor herkes mal mal etrafına bakıyor arkadaş arıyor bunlara bende dahil olacağımm...şu ilk günleri hiç sevmem :/

Alışıyorsun kısa sürede ya sorun olmuyor, ama ilk başta liseye göre çok farklı geliyor tabii :D Ben geçen sene ilk derse geç kalmıştım. Girdim baktım amfide 100'den fazla kişi sınıfta 4 tane tahta var. Küçük çaplı bir şok geçirmiştim :D

Amfi derken Amfi tiyatrosu mu ? :D ( Öyle bir tiyatro vardı sanırım :D )

11.sınıfa gelmişim +100 olayını ömrü hayatımca duymadım:D Hangi şehir hangi semt neresiymiş ora..

Hepimize Hayırlı Olsun :) Okulun ilk günleri çok acayip oluyor hele yeni okulsa kimse birbirini tanımıyor herkes mal mal etrafına bakıyor arkadaş arıyor bunlara bende dahil olacağımm...şu ilk günleri hiç sevmem :/

Ben ilk gün kimseyle tanışmamıştım :D Sadece okul başlamadan önce kayıtlarda tanıştığım biri vardı onla konuştum az :D

Ama ilk hafta içinde tanıştık arkadaşlarla ve hala o kişilerle yakın arkadaşım :D

Amfi derken Amfi tiyatrosu mu ? :D ( Öyle bir tiyatro vardı sanırım :D )

Şöyle bir şey oluyor :D

istanbul_universitesi_anfi_ders.jpg

Ben ilk gün kimseyle tanışmamıştım :D Sadece okul başlamadan önce kayıtlarda tanıştığım biri vardı onla konuştum az :D

Ama ilk hafta içinde tanıştık arkadaşlarla ve hala o kişilerle yakın arkadaşım :D

Şöyle bir şey oluyor :D

istanbul_universitesi_anfi_ders.jpg

O anda herkesin sana bakması yok mu insanı öldürüyor. :D

ben lise bire başlıyacagim ama şanslıyım çünkü lisede tanıdık çok akrabalarım arkadaşlarım falan böylece ortama daha kolay ayak uydururum tanıdık çok karışan olursa döverik :)

yok dokuz eylülde o kadar kişi olmaz herhalde :D ama cidden okul gibi değil alanı çok geniş fakültelerin o yüzden zor okulun bahçesinde turlamalar falan geride kaldı :D

yok dokuz eylülde o kadar kişi olmaz herhalde :D ama cidden okul gibi değil alanı çok geniş fakültelerin o yüzden zor okulun bahçesinde turlamalar falan geride kaldı :D

Ben ilk hafta kampüste kaybolur gibi olmuştum :D Değişik bir çıkıştan çıktım sonra kampüsten çıkışı bulamadım 10-15 dakika kadar uğraşmıştım bulmak için :D Bizim fakülte de çok büyük derslikleri bulana kadar 10 kişiye yerini soruyordum :D

Ben ilk hafta kampüste kaybolur gibi olmuştum :D Değişik bir çıkıştan çıktım sonra kampüsten çıkışı bulamadım 10-15 dakika kadar uğraşmıştım bulmak için :D Bizim fakülte de çok büyük derslikleri bulana kadar 10 kişiye yerini soruyordum :D

ben tecrübeliyim kazanmadan gezmiştim üniversiteyi + ygs - lys sınavlarına da hep dokuz eylülde girdiğimden rahattım :D bi de kayıtta gezdim tam oldu :D