bende yeni okuluma başlıyorum yeni arkadaşlıklar yeni hocalar offf offff
Alışıyorsun kısa sürede ya sorun olmuyor, ama ilk başta liseye göre çok farklı geliyor tabii Ben geçen sene ilk derse geç kalmıştım. Girdim baktım amfide 100'den fazla kişi sınıfta 4 tane tahta var. Küçük çaplı bir şok geçirmiştim
Alışıyorsun kısa sürede ya sorun olmuyor, ama ilk başta liseye göre çok farklı geliyor tabii Ben geçen sene ilk derse geç kalmıştım. Girdim baktım amfide 100'den fazla kişi sınıfta 4 tane tahta var. Küçük çaplı bir şok geçirmiştim
Hepimize Hayırlı Olsun Okulun ilk günleri çok acayip oluyor hele yeni okulsa kimse birbirini tanımıyor herkes mal mal etrafına bakıyor arkadaş arıyor bunlara bende dahil olacağımm...şu ilk günleri hiç sevmem :/
Amfi derken Amfi tiyatrosu mu ? ( Öyle bir tiyatro vardı sanırım )
11.sınıfa gelmişim +100 olayını ömrü hayatımca duymadım Hangi şehir hangi semt neresiymiş ora..
Ben ilk gün kimseyle tanışmamıştım Sadece okul başlamadan önce kayıtlarda tanıştığım biri vardı onla konuştum az
Ama ilk hafta içinde tanıştık arkadaşlarla ve hala o kişilerle yakın arkadaşım
Şöyle bir şey oluyor
ben lise bire başlıyacagim ama şanslıyım çünkü lisede tanıdık çok akrabalarım arkadaşlarım falan böylece ortama daha kolay ayak uydururum tanıdık çok karışan olursa döverik
yok dokuz eylülde o kadar kişi olmaz herhalde ama cidden okul gibi değil alanı çok geniş fakültelerin o yüzden zor okulun bahçesinde turlamalar falan geride kaldı
Ben ilk hafta kampüste kaybolur gibi olmuştum Değişik bir çıkıştan çıktım sonra kampüsten çıkışı bulamadım 10-15 dakika kadar uğraşmıştım bulmak için Bizim fakülte de çok büyük derslikleri bulana kadar 10 kişiye yerini soruyordum