Okulda Öğretmenlerinizle Hiç Sözlü Olarak Kavga Ettiniz Mi?

Okulda Öğretmenlerinizle Hiç Sözlü Olarak Kavga Ettiniz Mi?

• Evet

Oy: 3 30.0%
  • Hayır

Oy: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Ettim 2 kere bir beden hocası vardı ağızı bozuk bir herif kıyafetlerimi unutmuştum gittim yanına unuttum dedim o da bir küfür etmişti ama hatırlamıyorum bende bayağı sinirlenmiştim tabii tüm bunlar 6. sınıfta oldu. :D :D

hayır öğretmenlerle hiçbi zaman sorun yaşamadım kavga falan hiç etmedim sözlülerim hep 90-100 olurdu lisede ilkokulda :kiki:
ama yalakalık yapanlara da sinir olurum öğretmenle işin olmayacak dersine girecen çıkacan o kadar :D

Hocalarla aram hep iyi olmuştur. Öyle tartışmalara girmem. Sırf hava olsun diye de hocalarla tartışanlara gıcık kaparım. Tabii haklı olduğum konularda hakkımı ararım. :D

Ben de hiç kavga etmem, sözlülerim hep 85-100 arasındadır. :D

Derste çok başarılı olduğum halde Geometrici sözlüme düşük verdi.Derse katılmayanlara yüksek sözlü notu vermişti.O gün fena kızartmıştım hocayı.1 gün sonra Sözlü notum 2 tane 100.:D

ben hep hakkimi savundum kavga olmasa bile soz savasini girmisliyim oldu :D

her hocayla tartışan tipleri hiç sevmem zaten bizim sınıfta da vardı öyle antikalar her hocayla sözlü tartışmaya girerlerdi
yerini ve sınırını bilecen haddini bileceksin kısaca :D

Hiç unutmam, 9. sınıfta bir kimyacı vardı. Aramız çok iyi, sınıfta birkaç kişiyle daha öyle adam.

Bizim sözlülere direk 100 veriyordu, soran olursa soru çözdük dersiniz diyordu. :D

Siyaset konusunda çok atışmışlığım var bir de ateist coğrafyacıyla yüksek derecede atışmıştım. :D