Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi Belli Oldu ! | ATV

Alemdar

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,412
Puanı
610

Şu sıralar 'Kim Milyoner Olmak İster' ile ATV ekranlarına konuk olan usta oyuncu Oktay Kaynarca bu sefer yine kendi yapımcılığında bir yeni dizi ile ekranlara dönüyor.

'Deli Yürek : Bumerang Cehennemi', 'Kurtlar Vadisi', 'Adanalı', 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ve son olarak 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi reyting rekortmeni projelerin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yeni dizisi için yine ATV ile el sıkıştı.

Geçtiğimiz günlerde 'Cengiz Semercioğlu ile Bunu Konuşmak Lazım'a katılan oyuncu, yeni dizisinin mafya dizisi olmadığını ama sert ve insan ilişkilerinin ele alındığı büyük prodüksiyonlu bir dizi olduğunu belirtti.

Çekimleri Eylül-Ekim ayında başlaması beklenirken, dizinin Aralık ayı için planlandığını da belirtti.

Bu adam saçlarına ne yapmış onu açıklasın önce?

Reactions: adventurous
Reactions: ömer karataş
Mafya değilmiş gibi başlar, mafyaya döner dizi bence.

Gerçi en yapay Halit Ergenç de duruyor.
@serhatt

Reactions: TenTen
Bir ara protez diyenlere hafif tepki göstermişti diye hatırlıyorum
Adam 60 yaşında hâline göre çok iyi

Ne gibi haksızlık yaptı EDHO bitmesi dışında adam EDHO sonrası hep atvde iş buldu
Pat diye dizisini kaldırdı kanal.

EDHO diyorsan orada herkes mağdur oldu karşılıklı anlaşmazlık oldu diğer projesine reytinge göre gayet iyi destek verdi bence.

Aha videosunu da buldum @Alemdar @serhatt
Vay bunu görmemiştim, iyi oldu.

------

EDHO diyorsan orada herkes mağdur oldu karşılıklı anlaşmazlık oldu diğer projesine reytinge göre gayet iyi destek verdi bence.

Aha videosunu da buldum @Alemdar @serhatt
Vay bunu görmemiştim, iyi oldu.

Reactions: Alemdar
Dizinin konusu felan belli olsun bakalım. Alan yarışması kaldırılmıştı hızlıca. Sürpriz yaşanabilir