Oktay Kaynarca'dan Yeni Bir Dizi!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

TV8 de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var Mı?" programına konuk olan Oktay Kaynarca çok yakında yeni bir diziye başlayacağını belirtti.

Usta oyuncu Süreç Film imzalı "Ustura Kemal" dizisinde başrol oynayacak .Dizinin seneryosunu Mehmet Soyarslan yazacakmış.Dizinin diğer oyuncuları ve yayınlanacağı kanal henüz tam olarak netleşmedi. Diziyle ilgili tüm gelişmeler favoriforumum.net de olacak...

Dizinin diger oyuncularini da görmek gerek :)

Basarili olabilir bu dizi..

dizi show tv de çarşamba günü yayınlanacakmış rahşan gülşanın köşe yazısına göre..

en sevdiğim ve beğendim oyunculardan biridir.inşallah tutar

hmm ustuara kemal showda olursaa iyi bi haber çnkü ben showun renk kalitesini çok seviyorum.. ancak çarşamba gnü olması beni biraz korkuttu çnkü oktay kaynarca nuri dizisinde iice vasatlaştı bu dizidede tekrar kabadayı rolüne dönecek.. galiba değişiklik yapmayı çok seviyo ama bence bu dizi tutar.. diğer yan oyuncular gzel olursa muhteşem yüzyıldan sonra en çok izlenen dizi olabilr..

kuzey gney giderek kan kaybediyor zaten bu dizi çarşamba gnü daha ii olacak... muhteşem yüzyılında stara geçmesine çok üzüldüm açıkçası showun bi tanecik kıymet verdiği dizilerinden biriydi.. neyse artık her sezon showda nedense tutmuş dizilerden biri gidiorrr bakalım gelecek sezon hangi yapım tuatacak ve gdecek merak ediyorum bu arada starın renk kalitesini hiç sevmiyorum bundan dolayı muhteşem yüzyıl artık benim için yok. :D