- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Ben izledim. Çok saçmaydı. OKS yılındaki bir anne kızı anlatıyordu. Babası felan aldatıyordu annesini. Baya saçmaydı yani.Billy Kane post: 1379066' Alıntı:Hiç izlemedim.
Kaç bölüm yayınlandı?dizi kolik post: 1379070' Alıntı:Ben izledim. Çok saçmaydı. OKS yılındaki bir anne kızı anlatıyordu. Babası felan aldatıyordu annesini. Baya saçmaydı yani.
1 sezon yayınlanmıştı işte OKS'nin olduğu son seneydi. Tahminen 30 bölüm felan yayınlamıştır. Kadın sonradan cafe felan açıyordu. Kız OKS'yi kazanıyor muydu hatırlamıyorum ama OKS'yi çok abarttığı için dalga konusu olan bir diziydi...
Kaç bölüm yayınlandı?
dizi kolik post: 1379087' Alıntı:Tuvalet 10 dk. Giyinmek 15 dk. Kahvaltı 15 dk. Hayal Kurma 15 dk. 1 saniye geçerse kazanamazsınız.
başarısız değillerdiXanTier post: 1379107' Alıntı:Bi kız bi oğlan. Birbirlerine aşık oluyolardı zamanla. İkisi de çok başarısızdı
Deneme sınavlarına bile aileleri geliyodu çıt çıkaranı dövüyolardı neredeyse. İnanılmaz kasıntı bir dizi. Bunu izleyip sınava giren sınavda delirir.
Dr.Who post: 1379113' Alıntı:başarısız değillerdioğlan Gs lisesi istiyordu ama 100 üzerinden 86-87 net yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?