OKS Anneleri

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Fox'ta yayınlanan garip bir dizi : "OKS ANNELERİ"

Moderatörün son düzenlenenleri:
Billy Kane post: 1379066' Alıntı:
Ben izledim. Çok saçmaydı. OKS yılındaki bir anne kızı anlatıyordu. Babası felan aldatıyordu annesini. Baya saçmaydı yani.

dizi kolik post: 1379070' Alıntı:
Ben izledim. Çok saçmaydı. OKS yılındaki bir anne kızı anlatıyordu. Babası felan aldatıyordu annesini. Baya saçmaydı yani.
Kaç bölüm yayınlandı?

FOX TV'de ekranlara gelen MinT'e ait dizidir. Fazla sürmeden ekranlara veda etmiştir, 20 bölüm filandı sanırım.

Benimde 1 kaç kez denk geldiğim dizidir.

Kaç bölüm yayınlandı?
1 sezon yayınlanmıştı işte OKS'nin olduğu son seneydi. Tahminen 30 bölüm felan yayınlamıştır. Kadın sonradan cafe felan açıyordu. Kız OKS'yi kazanıyor muydu hatırlamıyorum ama OKS'yi çok abarttığı için dalga konusu olan bir diziydi...

- - - Ekleme - - -

Tuvalet 10 dk. @BesaleT

Güzel diziydi. İzliyordum boş zamanlarımda.

Tuvalet 10 dk. Giyinmek 15 dk. Kahvaltı 15 dk. Hayal Kurma 15 dk. 1 saniye geçerse kazanamazsınız.

Tam benim OKS zamanımda yayınlanıyodu. Annem sıkı takipçiydi ben de genelde izlerdim

- - - Ekleme - - -

dizi kolik post: 1379087' Alıntı:
Tuvalet 10 dk. Giyinmek 15 dk. Kahvaltı 15 dk. Hayal Kurma 15 dk. 1 saniye geçerse kazanamazsınız.

Aslında çok kasıntı bi diziydi. Ben vurdumduymaz olduğum için etkilenmedim hiç ama bunu izleyen bir öğrencinin stresi ona katlanırdı yani

​Yalnış hatırlamıyorsam OKS'yi kazanan bi çocuk reklam filminde kusuyordu,bi tek orayı hatırlıyorum.

Bi kız bi oğlan. Birbirlerine aşık oluyolardı zamanla. İkisi de çok başarısızdı

Deneme sınavlarına bile aileleri geliyodu çıt çıkaranı dövüyolardı neredeyse. İnanılmaz kasıntı bir dizi. Bunu izleyip sınava giren sınavda delirir.

başarısız değillerdi
oğlan Gs lisesi istiyordu ama 100 üzerinden 86-87 net yapıyordu

Dr.Who post: 1379113' Alıntı:
başarısız değillerdi
oğlan Gs lisesi istiyordu ama 100 üzerinden 86-87 net yapıyordu

Ben ikisini de berbat diye hatırlıyorum ama berbat olan ve oğlanı batıran mıydı kız?

Oğlanın annesi oğlunun başarısız olmasından korkuyodu galiba o kız yüzünden