Okan Yalabık, Hangi Dizinin Kadrosuna Katıldı?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1434507931.jpg

Daha önce Çapkın, Hatırla Sevgili, Bu Kalp Seni Unutur Mu ve son olarak Muhteşem Yüzyıl'da Pargalı İbrahim karakterini canlandıran Okan Yalabık'ın yeni dizisi belli oldu.

Okan Yalabık, 03 Prodiksiyon imzalı, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un birlikte kaleme alacakları, başrollerinde Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli'nin yer alacağı dizinin kadrosuna katıldı.

Çekimlerini 3 Temmuz'da başlaması beklenen dizi, Eylül ayında Star TV'de ekrana gelecek.

Süper bir transfer olmuş, dizinin kadrosu iyice güçleniyor. Umarım Nebahat Çehre'nin dizinin kadrosuna dahil olduğu haberlerini okuruz, o zaman efsane bir kadro oluşmuş olur. :)

Kadro iyi, senaristler iyi ama bence Okan ve Meryem tekrar bir araya bu kadar kısa sürede gelmemeliydi. Yanlış olmuş diyemem ama çokta doğru bulmadım.

Yine 2.adam mi olacak yani kendisine bi kız bulunsun ve tez elden kilo versin :F
aynı kadına aşık olan iki adam dizisi mi olacak bu konusu neydi ki.? Bir Hatırla Sevgili vakası yasamasa garip.

@xemrexxx ben meryem partner beğenmiyorken söylemiştim bu kadının kendisine güveni yok tek başına reytingi olmadığını kimsenin meryem için dizi takip etmiceğini biliyor diye :F:F:F
kendiside çok iyi biliyor meryemin dizisinin tutması i.in başrol erkek kaliteli isim olmalı murat gibi ve yan kadroda muhteşem yüzyıl gibi kaliteli isimlerden oluşmalı okan gibi aynen dediğim gibi kuruluyor dizi diğer oyuncularda kaliteli isimlerde kaliteli oyunculardan seçilicek zaten başka türlü meryemin dizisi tutmaz kendiside biliyor :F:F:F

Aa super haber @xemrexxx :Z

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@xemrexxx ben meryem partner beğenmiyorken söylemiştim bu kadının kendisine güveni yok tek başına reytingi olmadığını kimsenin meryem için dizi takip etmiceğini biliyor diye :F:F:F
kendiside çok iyi biliyor meryemin dizisinin tutması i.in başrol erkek kaliteli isim olmalı murat gibi ve yan kadroda muhteşem yüzyıl gibi kaliteli isimlerden oluşmalı okan gibi aynen dediğim gibi kuruluyor dizi diğer oyuncularda kaliteli isimlerde kaliteli oyunculardan seçilicek zaten başka türlü meryemin dizisi tutmaz kendiside biliyor :F:F:F
cookies vur şunun kafasına kafasına :F

Yine 2.adam mi olacak yani kendisine bi kız bulunsun ve tez elden kilo versin :F
aynı kadına aşık olan iki adam dizisi mi olacak bu konusu neydi ki.? Bir Hatırla Sevgili vakası yasamasa garip.
my de de ikinci adamdı hatırla sevgilide de emre altuğla bir dizis varidi orada da ikinci adamdı ama seyircinin gözünde hep 1.adamdı :D

katılmıyorum yanlış düşünüyosun cnm
meryemin bu dizisi tutacak göreceksin sende bende dahil tüm hayranları
merakla bekliyoruz hürrem olarak çok sevmiştim ben meryemi hayranı çok
onun yanlış düşünüyosun

Kadro iyi, senaristler iyi ama bence Okan ve Meryem tekrar bir araya bu kadar kısa sürede gelmemeliydi. Yanlış olmuş diyemem ama çokta doğru bulmadım.
my nin en öne çıkan 2 oyuncusu tekrar bir araya gelip senin beroşun kösemini gölgeleyecekleri açık olduğu için korkuyon dimi :A neyse bu ikiliyi bekleyen çok kişi vardı misal ben,destere,sürgünüm ve milyonlarca my izleyicisi süper oldu eğer doğruysa :oley:

Kerem Deren'e kötü senarist diyordun şimdi Keremcı olursun sen.:F @xemrexxx
Merak etme Beren hep vardı. Meryem ise My ile varoldu. O bitti bakalım varolmaya devam edecek mi.:Q

Kerem Deren'e kötü senarist diyordun şimdi Keremcı olursun sen.:F @xemrexxx
Merak etme Beren hep vardı. Meryem ise My ile varoldu. O bitti bakalım varolmaya devam edecek mi.:Q
bu sefer yanında pınar bulut da var :F ayrıca bu ikli 5-6 dizi yazıyor büyük ihtimal çoğu ana hikayedir bu dizi de umarım öyle olur :D ayrıca dizi kötü olsa da oyuncu için bakılabiliyor misal intikam ilk sezon o berb at senaryoyla total 7.5 ab 8.5 ortalama tutturmuştu :))))

ayrıca meryem my siz 2 yıldır var merak etme sen de biliyorsun ondan bu elemin kederin biliyorsun artık beroşun rakibi tuba-hazal falan değil :A

Okan'ın dönüşünü uzun süredir bekliyordum keşke bu dizide oynamasaydı antilik yapmak istemiyorum Pargalı'ya. :(

katılmıyorum yanlış düşünüyosun cnm
meryemin bu dizisi tutacak göreceksin sende bende dahil tüm hayranları
merakla bekliyoruz hürrem olarak çok sevmiştim ben meryemi hayranı çok
onun yanlış düşünüyosun
senin tüm eleminin kederinin nedeni beren mecbur ona gelecek :A son peygamberciler gibisin artık :A @Çiğdem- :A

nankör adam o ka korudu mustişi .ss
sen suss kızz bacaklarını kırarım vlla:F @xemrexxx varken meryem konusunda sana cevap düşmez :A:A:A