Okan Bayülgen'in Programında Şok Tartışma

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
195,521
Reaksiyon puanı
161,528
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
[h=3]Okan Bayülgen'in Tv 8 ekranlarındaki Medya Kralı programında ilginç anlar yaşandı. Programın konukları Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinin oyuncuları Öykü Çelik ve Aslı Tandoğan'dı. Programın diğer ise konuğu ünlü oyuncu Emre Kınay'dı.
Okan Bayülgen iki Osmanlı dizisi olan Muhteşem Yüzyıl'la, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'ı tartışırken, ilginç bir iddiada bulundu. Bayülgen, 'TRT olduğu için tabi neresi tarihi neresi bilimsel daha çok kontrol var' dedi. Araya giren oyuncu Emre Kınay, 'Yok canım öyle bir şey ya!, ne kontrolü' diyince tartışma alevlendi.


NASIL YANİ TRT'YE LAF MI EDİYORSUN SEN
Bayülgen, Emre Kınay'ın bu eleştirisine sert çıkarak, 'nasıl yani TRT'ye laf mı ediyorsun sen burda!, Ben TRT'yle büyümüş bir çocuk olarak hep TRT'ciyimdir' dedi.


ÇEKİLMİŞ BANDIMIZ TRT ENGELİNE TAKILDI
Emre Kınay, TRT ile ilgili başına gelen bir anısını anlattı;
'Ben şöyle şeylerde yaşadım TRT'de, onaylanmış, gönderilmiş çekin diye tamamlanmış senaryo bu hikayede şöyle şeyler var diye çekilmiş bandın geri gönderildiği örnekler de yaşadım. Bu TRT'de oldu'


BİR DE BUNA PARA ÖDÜYORUZ
Bayülgen, TRT ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi;
Bana TRT'yi sevmek oturduğum sokağı mahalleyi sevmek gibi geliyor. İstanbul ne hale geldi ama seviyoruz, TRT'de öyle bir şey. Bir de buna para ödüyoruz ha'
[/h]
 

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Mesajlar
3,855,620
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy