Okan Bayülgen'in canına okudu!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Sibel Can, şovunda kilolarını kastederek "Eskiden ekranı kaplamıyordu" diyen ünlü şovmene sitemli yanıt verdi: "Okan, başarılı bulduğum ve sevdiğim bir adamdı. Ama son yaptığı açıklamalar beni üzdü. Yine aklını ve zekiliğini bir kez daha ortaya koyup benim sayemde manşet oldu!"

Bu konuda iyi adresim
Can, "Zaten bana dokunan manşet oluyor. Bu konuda iyi bir adresim!" diyerek ince bir mesaj gönderdi. Sanatçı, Bayülgen'in sözlerinin ardından bir daha programına asla katılmayacağını açıkladı: Onun şovuna gidecek kadar yırtık ya da pişkin yapıya sahip biri değilim!

Her taraf jöle gib oynuyor
Okan Bayülgen şovunda Can için şunları söylemişti: Eskiden ekranı kaplamıyordu, küçüktü... E, Sibel Can'ın şu andaki yaşına bakarsak Ajda'ya yakındır. 64'ten sonra seyirci onu görmek istemeyebilir. Her taraf jöle gibi...

Evet O Programı İzlemiştim. Doğrusu Çok Gülmüştüm Okan'ın Sibel Can İçin Kullandığı Tabiri Duyunca. Ama Elbette Can Üzülmüş Olabilir. Okan ßunun Altın da Kalmaz ßence İlla ßirşeyler Yapıcaktır... Okan Gerçekten Zeki ßirisi...

Söylemeyi Unuttum. Altında Kalmaz Derken Saldırı ßakımında Demek İstememiştim. İyi ßir Adım Atar Anamında Altında Kalmaz Demiştim :)

Son düzenleme:
Okan Bayülgen fikrini söylemis ama Sibel Can alinmis, hakli yerde