Okan Bayülgen'den blog yazarlarına çağrı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Okan Bayülgen, öykü yazan 'blogger'lara çağrıda bulundu.

Usta televizyoncu Okan Bayülgen, geçtiğimiz hafta TV8'in yeni kurduğu içerik şirketiyle dizi üreteceklerini açıklamıştı. Bayülgen'in, 45 dakikayla sınırlı olan ve telif haklarını da emek sahiplerine verecek olan dizi projesi ilgiyle karşılanmıştı.

Blog yazarlarına büyük destek veren Bayülgen, onları dizi projelerine dahil etmek için bir çağrıda bulundu. Ünlü şovmen, öykü yazmayı seven ve onları bloglarında yayınlayanlara yaptığı çağrıyla yazdıkları öyküleri kendisine iletmelerini istedi.

Okan Bayülgen özellikle 'polisiye' ve 'gerilim' içerikli öyküleri tercih ettiğini söyledi.

YAZILARINIZI NASIL ULAŞTIRABİLİRSİNİZ:

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden Okan Bayülgen'e ulaşabiliriniz. Attığınız twitlere @okanbayulgen ve yazdığınız yazının bulunduğu web adresininin linkini yazarak ünlü şovmene ulaşabilirsiniz.

TVAKTUEL

Çok güzel bir sans.. Denemek isterim açikcasi..

çok güzel bir habe...r tv de izlediğimiz saçma senaryolar yerine kaliteli senaryolara kavuşmuş oluruz hem yeni yetenekler keşfedilir okan a bravo...

Çok güzel bir sans.. Denemek isterim açikcasi..

Bence dene. O kadar ilgi ve alakalısın, denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum. Hem bu senaryoları bir hedef doğrultusunda yazarsan dahada güzel olabilir.

Okan Bayülgen'in yaptığı bu uygulama kanala olumlu yansıyacaktır. Kendisini bu uygulamadan ötürü tebrik ediyorum. Bakalım bu uygulamalara katılım nasıl olacak ve nasıl fikirler ortaya çıkacak işte bu merak konusu...

Okan Bayülgen'i sosyal medyaya verdiği destekten dolayı bir kez daha kutluyorum. Çok iyi bir fırsat senaryo yazabilen kişiler için