Okan Bayülgen Tv 8'den Ayrıldı!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Kanal D'den sonra Tv8 kanalına geçen Okan Bayülgen geçen sezon haftada 5 gün program yapmıştı. On8 Tv adında bir de gençlik kanalı için çalışmalara başlamıştı. Bu sezon yarışma sunmaya karar veren Bayülgen, bir türlü yayına başlayamadı.

Beklenen haber geldi sonucunda, Okan Bayülgen Tv8 ile bağlarını koparttı. Gençlik kanalı On8 Tv rafa kalktı.

Peki Okan şimdi ne yapacak, hangi kanala gidecek ?

Çok iyi bir format hazırlıyor, usta sovmen.

Sağlam bir kaynaktan aldığım habere göre de: Cuma Cumartesi Star Tv'de, hafta içinde de NTV'de program yapabilir; bu olmazsa ATV'ye gitme ihtimali de var.

Gelişmeler FavoriForumum.Net'te olacak.

9VAUenfEp8NaNrEt5PlTudBs.jpg

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yaptığı hiç doğru bir hareket değil aylardır kanala hazırlık yapılıyor şimdide vazgeçmiş!

Tv8'de kalsaydı daha iyi olabilirdi aslında. Tv8 bu saatten sonra işi zor ve on8 tv'de rafa kalktı artık. Daha iyi bir yerde yer alır umarım. Hayırlı olsun. Okan Bayülgen'e başarılar dilerim. :)

On8 TV'nin rafa kalkması şaşırtıcı oldu. Tanıtımlardan falan beklediklerini bulamadılar herhalde. (Bence de pek umut vaat etmiyordu.)

Star'a veya Kanal D'ye gelsin. ATV hiç ona göre bir kanal değil. :):)

yahu bu haberi ben yapıcaktim bu gece :F:F Viki'de görmüştüm.Atv'ye transfer olmuş:XVikiye ne kadar güvenilir ama Okan atv'de TV8'e geçmeden önce yarişma yapıyordu.Yarişmada atv'yi çok övmüştü hatta.Bence atv'ye geçebilir çünkü Okan'ın aklı hala "televizyon cocuğun" programında.O programıda atv'de yapmişti.

ATV Okan'a göre bir kanal değil ama daha önce programlarını yaptı belki ATV'ye gidebilir. Yine bir ihtimal Star parayı basıp alabilirde.

ATV'de eskiden çalıştı ama atlanılan nokta o zamandan sonra ATV el değiştirdi. Yeni sahipleri bilindiği gibi muhafazakar ve bu konuda yapımlarına da belli ölçüde karışan sahipler. Okan Bayülgen ATV'de istediği rahat ortamı bulamaz ve bu nedenle zaten istemez de bence ATV'yi. Star & NTV olayı mantıklı gözüküyor. Büyük ihtimal olur o iş. :)

ATV'de eskiden çalıştı ama atlanılan nokta o zamandan sonra ATV el değiştirdi. Yeni sahipleri bilindiği gibi muhafazakar ve bu konuda yapımlarına da belli ölçüde karışan sahipler. Okan Bayülgen ATV'de istediği rahat ortamı bulamaz ve bu nedenle zaten istemez de bence ATV'yi. Star & NTV olayı mantıklı gözüküyor. Büyük ihtimal olur o iş. :)
Star ile NTV çok mu farklı?

Yeni sahipleriyle de Çek Bakalım programında çalışmıştı. :)

Yeni sahipleriyle de Çek Bakalım programında çalışmıştı. :)
İşte bu yarişmayı diyordum.Okan reytingleri kötü gittiği halde bitrmediği için atv'yi baya bi övmüştü.20'de yayınlanan bir programında böyle anlaşabildilerse gece 23'den sonrası için atv ile hayda hayda anlaşabilir.Star'a geçme olasılığı ise sadece paraya bakar.DOğuş grubununda başbakandan yana oldugu herkesçe biliniyor.

İşte bu yarişmayı diyordum.Okan reytingleri kötü gittiği halde bitrmediği için atv'yi baya bi övmüştü.20'de yayınlanan bir programında böyle anlaşabildilerse gece 23'den sonrası için atv ile hayda hayda anlaşabilir.Star'a geçme olasılığı ise sadece paraya bakar.DOğuş grubununda başbakandan yana oldugu herkesçe biliniyor.

Siyasi olarak evet iktidara daha yakın gözüküyorlar ama yayın olarak muhafazakar bir anlayış göstermiyorlar. Okan Bayülgen de zaten iktidar karşıtı bir kişi değil yani bu konuda çok net tavrı yok benim bildiğim. Ama programında sıkça cinsellik ile ilgili konular döndürüyor ATV gibi muhafazakar bir kanalda eskisi kadar rahat olamayabilir. Yine de bilemiyorum tabii belki o kadar da katı bakmıyordur olaya ATV yönetimi. :)

Siyasi olarak evet iktidara daha yakın gözüküyorlar ama yayın olarak muhafazakar bir anlayış göstermiyorlar. Okan Bayülgen de zaten iktidar karşıtı bir kişi değil yani bu konuda çok net tavrı yok benim bildiğim. Ama programında sıkça cinsellik ile ilgili konular döndürüyor ATV gibi muhafazakar bir kanalda eskisi kadar rahat olamayabilir. Yine de bilemiyorum tabii belki o kadar da katı bakmıyordur olaya ATV yönetimi. :)

Ben hiç öyle düşünmüyorum.Atv yönetimi başbakan döneminde bile eşcinsel yatak hikayesini ele alan bi dizi yapmiş.Bu kadar acık bi kanal.Dİzilerinde de bolcana öpüşme var.Forumda ve twitter'da Huzur Sokağı muhafazakar diye atv muhafazakarlaşıyor gibi düşünce benimsenmiş nedense.Karadayıda mesela gayet ateşli öpüşmeler var BİÜ'de bile yatak odası sahneleri var HDE ile başka bir cinselliğe değindiler.Cinsellik konusunda çokta muhafazakar bi kanal değil hatta alttan altta belli etmeden çok cinsellik içeren kanalların başinda geliyor 😕

Sina Koloğlu yazmiş;

ATV HİÇ DE MUHAFAZAKÂR DEĞİLMİŞ!Efendim tesettürlü dizi gösteriyor diye “ATV kapanıyor mu?’ gibilerinden garip yorumlar yapılıyordu. Böyle olmadığı kanal tarafından ispatlandı. ‘Tozlu Yollar’dan sonra ‘Yağmurdan Kaçarken’ geliyor. Çapkın, anne İspanyol, baba Türk, genç Carlos Yılmaz’ın maceraları. Fragmanı dönüyor. Çapkın Carlos anlaşılan, dizimizde güzel öpüşecek.
‘Benim İçin Üzülme’, çünkü öpüşüyorum
‘Benim İçin Üzülme’nin geçen salı yayınlanan bölümünde bu anlamda hayli özgür olduğu görüldü. Şahin Bey’in ‘geriye dönüş’ sahnelerinde Naz’la yatak muhabbetleri bizlere hatırlatıldı. Hatırlatılmayabilirdi. Zorunluluk yoktu. Ama öyle olmadı. Sonra Birgül’ün Batum seyahati, babasıyla gerçekleşen... Babanın (Orhan Şeker) Anna’ya (Birgül’ ün bale hocası) fena halde tutulup, otel lobisinde kendine hakim olamaması ve öpmesi de mecburi olmayan bir sahneydi. Öpüşmeden, geçiştirebilirlerdi. Etkili kılınması için gerekli olan hareket tercih edildi ve korkusuzca sahne biz seyircilere sunuldu. ATV böylece gayet özgür, tutucu olmayan, her görüşe ve öpüşe eşit mesafede olduğunu bizlere gösterdi.

Aslında 20.00'de fazla sürmedi program, reytingleri düşünce önce 22.00'ye sonra 23.00'e atmışlardı.

Hatta final bölümü Ramazan'daydı izlemiştim gece 03.00'e kadar sürmüştü. :)

Prestij için yayınlıyordu programı Atv, tekrar prestij için Okan'ı alabilir belli olmaz yine de. :)