Okan Bayülgen Hangi Kanallarla Flört Halinde?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Kanal D'den ayrıldıktan sonra tv8'e geçen, haftada 5 gece program sunan ve on8 tv kanalının hazırlıklarını yapan Okan Bayülgen sürpriz bir şekilde tv8'den ayrılıp, on8 tv projesini rafa kaldırmıştı.

Beyaz TV ile anlaştı haberleri çıkmış, Twitter hesabından yalanlamıştı.
Okan Bayülgen, bir prodüksiyon şirketiyle anlaştı. Programlarını artık bu şirket ile yapacak.

Şirket ilk olarak FOX ile görüştü. Anlaşma aşamasına gelinmişken direkten dönüldü.

Prodüksiyon şirketi daha sonra Show TV ile görüştü. Yüksek bütçe nedeniyle anlaşma sağlanamadı.

Şirket şu sıralar atv ile görüşüyor.

aPuOoH7G7uVUZ4lC0f45K3g5.jpg

Ya Kanal D'ye dönsün yada atv'de yapsin.Ama şöyle ihtişamlı bir studyoyla geri dönsün :X Harbiden özletti yaa :(

Öyle hakaretimsi değil programları ile dalga geçiyordu. Saba - BNG vb. :)
Saba'yla dalga geçemez çünkü Saba ile bir dönem iş yapmişlardi ve süper arkadaşlık ilişkileri var.Saba'ya takılıyordu genelde.Ben Show'a laf carpıttıgını hiç görmedim ama Show'ya takılacak cok malzemesi vardi elinde.Hepte Derya Baykal ile vuruyordu :F:F

Saba'yla dalga geçemez çünkü Saba ile bir dönem iş yapmişlardi ve süper arkadaşlık ilişkileri var.Saba'ya takılıyordu genelde.Ben Show'a laf carpıttıgını hiç görmedim ama Show'ya takılacak cok malzemesi vardi elinde.Hepte Derya Baykal ile vuruyordu :F:F
Ah beee özletti kendini

#odeğilde Bu Okan'ın kanallarla durumu ne olacak? Adam 2 günde hepsiyle flört etti.Kimin eli kimin cebinde belli değil.