OGM'den Yeni Dizi: "Olasılıksız"

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
81,676
Puanı
1,060
1748898106308.png

Star TV ile özel bir prodüksiyon anlaşması imzalayan OGM Pictures yeni sezonda da kanal ile olan işbirliğini devam ettirecek!

Halihazırda devam eden Kral Kaybederse ve Sahipsizler'in dışında yeni sezon için Çarpıntı dizisini hazırlayan yapım şirketi buna ek olarak Adam Fawer'in aynı isimli romanından uyarlanacak olan "Olasılıksız" adlı yeni bir dizi projesinin daha duyurusunu yaptı.

"Olasılıksız" yeni sezonda Star'da!

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Gizmen and Angelica
Ben bilmiyorum ama bu kadar yaşadığı şeyleri anlatıyor yazıyor bunlar ne kadar etik izin alıyor mu yoksa isimleri mi değiştiriyor?
İsimleri değiştiriyordur. Zaten sadece genel hikayeden kopya çekiyordur yoksa Yalı Çapkını yüzde yüz aynen uygulanmadı ya da diğerleri.

Bazı OGM dizileri tuhaf bir şekilde ilgimi çekebiliyor. Bakalım bu nasıl olacak

İsimleri değiştiriyordur. Zaten sadece genel hikayeden kopya çekiyordur yoksa Yalı Çapkını yüzde yüz aynen uygulanmadı ya da diğerleri.
Yok ben yazarken dedim kitabi ben derdim sıkıntım var psikolojik danışmana anlatıyorum o da benim sorunumu kitap yazıp herkese anlatıyor bence etik bir durum değil pek

• Aynen
Reactions: 12.Adam and serhatt
Tam benim seveceğim bir dizi geliyor da bu reyting sistemiyle bu denekler anlamaz bu diziyi. Baktım kitabın konusuna da. Türk seyircisine ağır gelecek bir teması var. Umarım tutar. Bu arada bu da çok ağır psikolojik bir kitaptan uyarlama anladığım kadarıyla. Gülseren belki akıl danışılan hoca olarak yer alabilir bir ihtimal.

Birde karadeniz dizisi yokmuydu... Gemiler Dalgalar nam ne tuaf bir ismi vardi...
Evet var; "Taşacak Ha Bu Deniz"

Star'da pazartesi perşembe cuma cumartesi boş.

Olasılıksız, Taşacak Ha Bu Deniz, Çarpıntı dizilerini bu günlere yerleştirecekler.

Büyük ihtimalle Cuma'da Gold Film Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını'na (Ogm'ye) büyük yenilgi yaşattığı için Sibel Taşçıoğlu'nu getirdikleri Çarpıntı Cuma yayınlanacak.

İyi işlenirse ilgi görür, yoksa ağırlığının kurbanı olacaktır.

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox