OGM Pictures'tan Sürpriz Hamle!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
ogm-pictures-logo-animasyon-thumb.jpg

Son dönemin başarılı projelerine imza atan OGM Pictures'tan sürpriz hamle!

'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Kırmızı Oda', 'Masumlar Apartmanı', 'Camdaki Kız' ve 'Yalı Çapkını' gibi yapımları izleyiciyle buluşturan, yeni TV projelerini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan ve dijital platformlarda da adından söz ettiren platform, içeriklerinin yurt dışına pazarlanması için dağıtım şirketi kuruyor.

Kanal D International'ın eski genel müdürü olan ve OGM'de Global Dağıtım ve Ortaklık Müdürü olarak görev almaya başlayan Ekin Koyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:
"OGM Pictures 2019'da kuruldu ve kısa zaman içinde hem lineer hem de lineer olmayan alanda Türkiye'nin önde gelen yapımcılarından birisi oldu. Prodüksiyon tarafımız her gün güçlenmeye devam ederken Türkçe ve uluslararası içerikler için kendi global dağıtım şirketimizi de açıyoruz. Amacımız yalnızca kütüphanemizi iddialı yapımlarla genişletmek değil, aynı zamanda dünya genelindeki ortaklarla yeni faaliyet alanları başlatmak."

OGM Pictures dizilerinin şu anki dağıtım hakları Eccho Rights şirketinde bulunuyor.

Kaynak: Ranini.tv

Beklenen hamle. Şirketin tek bir boşu yok şu zamana kadar ve haliyle kendi dağıtım şirketini kurması daha mantıklı.

Güzel bir hamle. İddialı işler ile daha da büyüyecektir. Dijital işlerini tv ye göre daha iyi buluyorum. O alana da işlerini arttırırsa süper olur.

Şu an tartışmasız Türkiye'deki en sıkı yapım şirketi. İçerikleri iyi, dizilerinin reytingi yüksek, oyuncularına, yönetmenine, senaristine ve tüm dizi ekibine değer veriyor.

Doğru karar. Medyapım ve Ay Yapım da projelerini kendileri pazarlıyor, hemen hemen her yapımı tutuyorken araya aracı koymaya gerek yok.

Güzel bir hamle hemen her dizileri tutuyor nerdeyse yurtdışında olması gerekiyordu