OGM Pictures'tan Bir Kitap Uyarlaması Daha Geliyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ogm-pictures-logo-animasyon-thumb.jpg

OGM Pictures'tan bir kitap uyarlaması daha!

Onur Güvenatam'ın patronu olduğu; 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Masumlar Apartamanı' ve 'Kırmızı Oda' gibi dizileri kitaptan ekrana uyarlayan OGM Pictures, Ahmet Ümit'in "İstanbul Hatırası" adlı romanını ekrana uyarlamaya hazırlanıyor. Yeni yılda bir dijital platformda yayınlanması planlanan diziyi Ozan Yurdakul kaleme alıyor.

Ayrıca yapım şirketi, izleyicinin interaktif olarak katılım sağlayabileceği Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı bir dizi projesi için de hazırlıklarını devam ettiriyor.

Kaynak: Ranini

Son düzenleme:
Çok iyi işlere imza atıyor yapım şirketi. Tebrikler. Her dizisini izliyorum ve hak ediyor bu başarısını.

Hayret ben bundan sonra Kral Kaybederse'yi uyarlarlar diye düşünmüştüm demek ki Ay Yapım'ın ilk dönemleri gibi yazar fark etmeden kitap uyarlamalarıyla devam edecekler.

İzleyicinin katılum sağlayabileceği işi de merak ettim kesin Netflix'te olur. :A

Hep aynı yazarın eserlerini uyarlamayacak olmaları güzel bir şey. :A Ahmet Ümit'in en sevdiğim kitaplarından beri. Umarım güzel bir cast kurulur.

İzleyicinin interaktif olarak katılım sağlayabileceği dizi denilince aklıma 'Bu Sayılmaz' geldi, öyle bir şey mi olacak acaba? Yoksa daha farklı bir şey mi?

Ahmet Ümit çok sevdiğim bir yazardır. Bu kitabın uyarlamasının ilk yapılacağını duyduğumda umarım kötü olmaz demiştim. Uyarlamayı da Ozan Yurdakul yapacak. Baş rolde bir aksilik olmazsa Çağatay Ulusou'u göreceğiz. Keşke bu dizi televizyona değil de dijitale yapılsa.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Ahmet Ümit çok sevdiğim bir yazardır. Bu kitabın uyarlamasının ilk yapılacağını duyduğumda umarım kötü olmaz demiştim. Uyarlamayı da Ozan Yurdakul yapacak. Baş rolde bir aksilik olmazsa Çağatay Ulusou'u göreceğiz. Keşke bu dizi televizyona değil de dijitale yapılsa.
Çağatay Ulusoy mu? 😱

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Şu an yayınlanan tüm dizileri çok iyi. Bu yüzden bu dizinin de çok iyi olacağını düşünüyorum ve tek bir yazara takılmamaları da çok doğru olmuş.