OGM Pictures ile Star TV'den Sürpriz Anlaşma!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,650
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
220px-OGM_Pictures_Logo.png

OGM Pictures ile Star TV'den sürpriz anlaşma!

'İstanbullu Gelin', 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda', 'Camdaki Kız' gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures'ın patronu Onur Güvenatam, Star TV yönetimi ile sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Yeni sezonda Star TV için Kral Kaybederse uyarlamasını hazırlayan OGM Pictures'ın bundan sonra yapımcılığını üstleneceği her proje Star TV'de izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Ranini'nin dün attığı tweet buymuş demek. :A Star için güzel bir hamle ama hazır böyle bir anlaşma yapılmış Süslü Korkuluk'u da alsaymış Star. :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Oha neden böyle bir risk almışlar ki? Hem bu ne böyle tekelcilik gibi çok saçma.

Bayağı şaşırtıcı bir haber. Dün @xBUGRAx ile konuştuğumuzda tahmin etmişti ama ben TV8'de, Kanal D'de, TRT'de dizi tutturduktan sonra tüm kanallarda geçer akçesi olan bir firmanın tek kanala bağlı kalacağını düşünmemiştim. Aslında tüm bu psikolojik dizi çılgınlığını başlatan İstanbullu Gelin'le Star olduğu için hak edilmiş bir başarı diyebilirim tebrikler. :Z

Ranini'nin dün attığı tweet buymuş demek. :A Star için güzel bir hamle ama hazır böyle bir anlaşma yapılmış Süslü Korkuluk'u da alsaymış Star. :A
Ranini çıtlattıktan sonra ertesi gün Birsen'in yazması. :F Bana forumdan birilerini hatırlatıyor bu tavır. :A

Ayrıca Kıvanç ve Çağatay'ın kaşesini aynı anda karşılayabilecek bir kanal yok maalesef. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and 12.Adam
Dizi başladığından beri arada yoklayan keşke Kırmızı Oda da Star'da olsaydı perileri geldi bana yine. :( Hem Survivor baskısı olmadığı için hem de bu anlaşmanın etkisiyle sezon sonuna kadar devam edebilirdi. :( @Cervantes

• Üzücü
Reactions: Cervantes
Riskli ve garip bir durum.
------

Umarım Süslü Korkuluğu almazlar. Dijital yerine starla anlaşmak intihar olur çünkü.

Son düzenleme:
Umarım Süslü Korkuluğu almazlar. Dijital yerine starla anlaşmak intihar olur çünkü.
Süslü Korkuluk için Netflix ile anlaşıldı zaten, o orada yayınlanır. Kral Kaybederse ve sonrasında hazırlanacak olan tüm televizyon dizileri Star TV'deyayınlanacak.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Süslü Korkuluk için Netflix ile anlaşıldı zaten, o orada yayınlanır. Kral Kaybederse ve sonrasında hazırlanacak olan tüm televizyon dizileri Star TV'deyayınlanacak.
O da benim pek mantığıma yatmadı ki. Ben olsam Kral Kaybederse’de ki başarısına bakıp yapacaksam böyle bir anlaşmaya imza atardım.

O da benim pek mantığıma yatmadı ki. Ben olsam Kral Kaybederse’de ki başarısına bakıp yapacaksam böyle bir anlaşmaya imza atardım.
Onur Güvenatam'ın son zamanlarda yaptığı tüm işler tutunca böyle bir şey yapmışlardır diye düşünüyorum ki bundan sonra hazırlayacağı projelerde iddialı olacak ve tutacaktır.

• Beğendim
Onur Güvenatam'ın son zamanlarda yaptığı tüm işler tutunca böyle bir şey yapmışlardır diye düşünüyorum ki bundan sonra hazırlayacağı projelerde iddialı olacak ve tutacaktır.
Sence bu durum dijitale gelecekte yapacağı (yani daha açıklanmamış proje olarak) işlere engel olur mu. Daha önce atiyeyi yaptı daha bir çok dijital işi var. Umarım sadece tv olarak tek kanal düşünülmüştür

Sence bu durum dijitale gelecekte yapacağı (yani daha açıklanmamış proje olarak) işlere engel olur mu. Daha önce atiyeyi yaptı daha bir çok dijital işi var. Umarım sadece tv olarak tek kanal düşünülmüştür
Bu durum sadece televizyon dizileri için. Dijital için hazırlanan diziler değil, dijital diziler elbette hazırlarlar.

• Harika
Bu durum sadece televizyon dizileri için. Dijital için hazırlanan diziler değil, dijital diziler elbette hazırlarlar.
Hm öyleyse sevindim. Zaten genelde ogm (ay yapım kaderini paylaşmazsa) dizi tutturan bir şirket ve star tv yi adam edecek şirketlerden biri bence. Saadet zinciri gibi. Gülseren hikayeleri ile ogm yi besliyor. Ogm tutan diziler ile hem kendini hem kanalları besliyor. Yağlı kapı valla :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Güzel işler yolda. Yeni sezona iyi hazırlanıyor kanal.Her iki tarafıda mutlu edecek oranlar almaları dileğiyle. Hoşgeldin OGM😊

Umarım GB kitaplarından farklı projeler yaparlar. Askeri dizilerden sonra bu trend de sona erdi :A

O kadar saçma bir anlaşma ki. Oyuncularla sözleşme işi bitti şimdi yapımcılarla sözleşme işi başladı. Bazı tarzlar vardır o kanallara yakışmaz. Bana göre OGM'nin dizileri de bu kanala yakışmıyor. En fazla 3 proje sonrası anlaşma bozulur.

Hm öyleyse sevindim. Zaten genelde ogm (ay yapım kaderini paylaşmazsa) dizi tutturan bir şirket ve star tv yi adam edecek şirketlerden biri bence. Saadet zinciri gibi. Gülseren hikayeleri ile ogm yi besliyor. Ogm tutan diziler ile hem kendini hem kanalları besliyor. Yağlı kapı valla :D
Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda'nın ilk sezonu reyting listelerinde denge değiştirmişti, Camdaki Kız da hala daha zirvede yer alabilen bir yapım. Kral Kaybederse ile kanalı toplayacağı da kesin gibi.

Hem oyuncular için hem de kanallar için OGM dizileri yağlı kapı. :A Ha, Gülseren Budayıcıoğlu kitapları bitince de bu başarısını devam ettirebilir mi bilemem. :A