Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yerel bir hayırsever kulübü Istanbul B.B. için destekte bulunmak istedi. Kulübün kasasına kaç milyonun girdiği konusuysa gizemini korudu. borç para aldık ne kadar aldığımızı açıklamıyoruz(bilet faydaları)faizle geri ödeyeceğiz..zaaaxdedit:yetenek avcısını ispanyaya gönderdim -40bin liram vardı adam bana bu adamı buldu fiyatı da çok makul alan alsın KanoutéSevilla FC[TD="class: leftSide"] [/TD][TD="class: right"]33[/TD][TD="class: left"]For[/TD][TD="class: right"]93[/TD][TD="class: right grey"]7[/TD][TD="class: right grey"]50[/TD][TD="class: tdMoney right"]€ 35.834.000[/TD][TD="class: right rightSide"] [/TD]
Yerel bir hayırsever kulübü Istanbul B.B. için destekte bulunmak istedi. Kulübün kasasına kaç milyonun girdiği konusuysa gizemini korudu.
borç para aldık ne kadar aldığımızı açıklamıyoruz(bilet faydaları)
faizle geri ödeyeceğiz..
zaaaxd
edit:yetenek avcısını ispanyaya gönderdim -40bin liram vardı adam bana bu adamı buldu fiyatı da çok makul alan alsın
[TD="class: leftSide"] [/TD][TD="class: right"]33[/TD][TD="class: left"]For[/TD][TD="class: right"]93[/TD][TD="class: right grey"]7[/TD][TD="class: right grey"]50[/TD][TD="class: tdMoney right"]€ 35.834.000[/TD][TD="class: right rightSide"] [/TD]