Ocak Ayında Perşembe Akşamlarının Tüm Dengesi Değişebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Perşembe akşamlarına ambargo koyan Kurtlar Vadisi Pusu'nun tahtı ocak ayından itibaren ciddi anlamda sallanabilir, nedenine gelirsek ocak ayında Kanal D ve Star Tv'den önemli ataklar gelecek.Kanal D yeni yıla Beren Saat'in başrolünde olacağı Revenge dizisinin uyarlaması ile girecek.Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileri ile 4 yıl boyunca Kurtlar Vadisi'ni zirveden uzak tutan Beren Saat'in işi bu yıl daha zor çünkü tek rakibi Kurtlar Vadisi olmayacak gibi Beren Saat'in en büyük rakibi Tuba Büyüküstün'de ocak ayında Ay Yapım imzalı 20 Dakika dizisi ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor.Ay Yapım'ın 20 Dakika dizisini eski yıldızının dizisinin karşısına koymayı planlandığı öğrenildi.Yani anlayacağını ocak ayından itibaren perşembe akşamları cadı kazanı olacak.10 yıldır süren Kurtlar Vadisi Pusu mu? Türkiye'nin en büyük starlarının başında gelen Beren Saat'li İntikam mı? Yoksa türk ve arap hayranlarının hasretle beklediği Ay Yapım'ın büyük bir titizlikle hazırladığı Tuba Büyüküstün'lü 20 Dakika mı? bakalım perşembe akşamları ipi kim en önde göğüsleyecek hep birlikte göreceğiz

Türkiye'nin en büyük starlarının başında gelen Beren Saat'li İntikam mı? Yoksa türk ve arap hayranlarının hasretle beklediği Ay Yapım'ın büyük bir titizlikle hazırladığı Tuba Büyüküstün'lü 20 Dakika mı? bakalım perşembe akşamları ipi kim en önde göğüsleyecek hep birlikte göreceğiz

KVP açık ara zirvede olur . Beren'de ilk 3'te olur. Fakat 20 dakika dizisi'de 7. veya 8. falan olur

Kurtlar Vadisinin zirveden ineceğini düşünmüyorum açıkçası.İntikam Kurtlar Vadisinin ardından gidecektir diye düşünüyorum.Ama bakalım dengeler nasıl bir hal alacak

Tubanın dizileri hep cuma olmuşdur.İnş. Ay Yapım bu geleneği bozmaz
Ama eğer perşembe günü olursada ilk 3'de kesin olur

4 yıldır Beren zirvede. Şimdi istisna olacağını sanmıyorum. Beren yine Perşembe zirveyi alacaktır kesinlikle

20 Dakika dizisinin söylentileri sadece dedikodu. Cuma akşamı zirveyi ele geçirmek varken neden Perşembe zirveden uzak tutsun ki dizisini Ay Yapım?

20 Dakika dizisinin Cuma günü zirveyi alabileceğini düşünmüyorum ben Revan

Şuanda gündeme adını yazdırmış ve başarısı artmakta olan diziler var.Huzur Sokağı ve Kayıp Şehir.Onun haricinde Yalan Dünya yine güçlü rakipler arasında.Dizi sağlam bir senaryo ile karşılarına çıkamazsa işi zor olur bence .

tuba ile veren birbirini yiyip ortam kurtlara da kalabilir
)))))

Beren Saat bu sefer büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilir dizinin senaristi Berkun Oya

Tubanın dizi cuma olursa zirve 20 Dakika'nın diğerleri ikincilik için yarışsın

Eğer böyle bir şey olursa İntikam & 20 Dakika arasındaki yarışta kazanan yine Kurtlar Vadisi Pusu olur.

20 dakika cuma yayinlanmali.

zirvede intikam alir

Ne intikam nede 20 dk benim için başladan benim birincim ♥BEREN SAAT♥

vadi farkla 1.olur ikiside özetini geçemez

İntikam zirvede yer alabilir , ama şöylede birşey var Kurtlar Vadisi Pusu geçen yıl ort.10larda almış bu yıl 12-13lerde alıyo yani bu yıl %25 oranlarını arttırmış bundan dolayı zor olacak.

beren agb de kraldi iki üç puan yukarıdaydi kanal d. bide reyting için artık ne yapabıbirki yegenıyle sevıstı 4 kişi tecavüz etti bir cınselık adına lezbiyenlik kaldı ha ışte onu yaparsa ne tuba ne de kurtlar berenın önünü kesebılır
))))))))

Son düzenleme:
vadi ocak aylarında çok yükseliyo geçmeleri çok zor be usta
dur bakim ocak aylarındaki duruma

bu arada berenın senaristi son nun berbat senaryosunu yazan adam bilinen klasik hıkayeyı tersten anlatip büyük iş yaptığını sanan adam
))) umarım intikamı bu senarist ilk yüze sokar olmadı beren yardima koşar
)))))