Bak şimdi merak ettim aç da görelim bariBu haber tam türk erkeklerinin işine gelen bir haber
Babama anlattım, bak hanım ben haklıyım. Boşuna uğraştınız benle dedidetay çok vermiyeyim
Bak şimdi merak ettim aç da görelim bariBu haber tam türk erkeklerinin işine gelen bir haber
Babama anlattım, bak hanım ben haklıyım. Boşuna uğraştınız benle dedidetay çok vermiyeyim
Akşam yayınlarım. Daha tercüme etmedimBak şimdi merak ettim aç da görelim bari
Tamam merakla bekliyorum o zamanAkşam yayınlarım. Daha tercüme etmedim
Başlığı yetti ve üstten baktım içeriğe beğendim
Kıskanmayalım lütfenEn itici kutlama atv'nin olmuş şaşırtmadı.
Yok aslında tam sayılmaz ama bu sene evimizde salı hariç hergün Atv izleniliyorSen de mi bir kanala gönül verdin..
Tüm kanallar iyi deyip inanalım ama bizim evde açık ara Atv birinciBu ne kız doğrumu acaba yaa
Tüm kanallar iyi deyip inanalım ama bizim evde açık ara Atv birinci
Hangi günler? Bizde salı hariç hergün.Bizim evdede öyle valla ben çok izlerim atv yi
Cidden Delirmiş ama, kim izleyecek FOX'u?
Adam "D" harfini bile büyük yazıyor ya, o kadar çok seviyor Kanal D'yi.Cidden Delirmiş ama, kim izleyecek FOX'u?
Adımı zaten YiğiD olarak değiştirmeyi düşünüyorum.Adam "D" harfini bile büyük yazıyor ya, o kadar çok seviyor Kanal D'yi.
Osmanlı dönemine kadar gitti. O zamanlarda olsaydın, "d" ile yazılırdı ismin büyük ihtimalle. Genelde "d" ile yazılırdı ismin son harfleri. Yani sondaki "t" harfi, "d" harfine dönüşürdü.Adımı zaten YiğiD olarak değiştirmeyi düşünüyorum.
Hangi günler? Bizde salı hariç hergün.
Şimdi Bahtiyar açık bende odamda Gülizar'ı izliyorum
Bizdede hergün açık deyince hangi dizileri izlerler diye sordum ama tek KÇ dedinKırgın Çicekleri izlerim ben haber açarlar bazende ben en çok dizide açarım atv yi haberlerini izlemem
Bizdede hergün açık deyince hangi dizileri izlerler diye sordum ama tek KÇ dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?