Ocak Ayının Popüler İsimleri Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,826
Reaksiyon puanı
57,019
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Medya Takip Merkezi (MTM), geçtiğimiz ayın popüler isimlerini açıkladı!

Medya Takip Merkezi (MTM), magazin ve sanat dünyasından isimlerin yer aldığı Ocak ayının popüler isimlerini açıkladı. Geçtiğimiz yılların en çok konuşulan ismi olan Acun Ilıcalı, yeni yılın ilk ayında da zirvede yer aldı. Acun Ilıcalı'yı Cem Yılmaz, Haluk Levent, Demet Akalın, Aleyna Tilki, Sıla Gençoğlu ve Hadise takip etti.

Elazığ'da meydana gelen Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğünde depremin ardından sahibi olduğu TV8'de depremzedelere yardım kampanyası düzenleyen ve gece sonunda 73.000.000 TL toplayan Ilıcalı, toplam 7.526 haber ile zirvede yer aldı.

'Karakomik Filmler' serisi ile adından sıkça bahsettiren, Serenay Sarıkaya'ya olan hayranlık sözleri ve Defne Samyeli ile ayrılığı gündem olan Cem Yılmaz, toplam 4.691 haber ile Ocak ayının en çok konuşulan ikinci ismi oldu.

Yaptığı yardımlar ile 7'den 70'e herkesten büyük beğeni toplayan Haluk Levent, Elazığ depremi ardından kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile harekete geçen ve depremzedeler için izoleli iklim çadırı alan, 3 gün içerisinde 2 milyon liraya yakın bağış toplayan Levent, toplam 3.867 haber ile Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ın ardından 3. sırada yer aldı.

2-4keA.jpg