Ocak Ayı Reyting Tahminleri Yarışması Yüzdeleri

Benim sonuçlarim neden sayilmadi Hayrettin ?

Tabloda yer kalmadı ama Suskunfelon'da kayıt altına alınıyor.Bugün %30 yaptı.

Düsüslerdeyim ya. Insallah bugün yükselirim. Daha tahmin yapmadim bugün icin ama yapicam. Karadayi birinci o kesin de

ben bu yarışmayı unuttum ya la 2 gün pas geçmişiz

Yine iyi tahmin etmisim

Tablo güncellendi. Almila %60 yaptın bu arada. Tabloda yer kalmadığİ için ekleyemedim. Ama deftere not aldım.

Arkadaşlar kusura bakmayın çok geç açıkladım.Özür dilerim.

Tablo güncellendi. Almila %60 yaptın bu arada. Tabloda yer kalmadığİ için ekleyemedim. Ama deftere not aldım.

Arkadaşlar kusura bakmayın çok geç açıkladım.Özür dilerim.

İstediğin gibi oldu mu bilmiyorum ama ben ekledim. Sorun olmaz diye düşündüm. Tablonun genişliğini falan düzenledim ayrıca.

Bir şey soracağım; şimdi ben sadece bir gün tahmin yaptım. Diğer günler tahmin yapmadım. Benim ortalamam ilk günde bildiğim oran değil mi?

İstediğin gibi oldu mu bilmiyorum ama ben ekledim. Sorun olmaz diye düşündüm. Tablonun genişliğini falan düzenledim ayrıca.

Çok teşekkür ederim. Birde dün Suskunfelon %25 yapmıştı diğer günler X onuda tabloya yerleştiririr misin? beni çok mutlu edersin

- - - Ekleme - - -

Bir şey soracağım; şimdi ben sadece bir gün tahmin yaptım. Diğer günler tahmin yapmadım. Benim ortalamam ilk günde bildiğim oran değil mi?

X yediğin günler %0 olarak hesaba katılıyor ve senin ortalaman şuan %4'lerde maalesef.