Colony,lucifer,legend of tomorrow dikkat çekici diziler olabilir..öbürlerinin konusuna ve fragmanına daha bakmadım.
Aslında öbür kalan dizilerde de iyi yapımlar olabilir ama daha bakmadımseçtiğin üç dizide fantastik lucifer izleyecek olmana sevindim onu bende izleyeceğim ben sen birde @Çiğdem- kesin izleyecek @Harunnn60 da bize katılacaktır @mrt-06 de fantastik dizileri kaçırmaz ne kadar çok kişi izlerse yorumlar o kadar zevkli olur
Colony ( Allahın emri.)
Lucifer ( Arkadaşlari kırmamak icin ilk bölüm bakılır )
The X Files ( Doğum günümde başlıyor bakarım buna zaten mini dizi.)
Aslında öbür kalan dizilerde de iyi yapımlar olabilir ama daha bakmadım
Bakın diyosun yani.angel from hell in konusu güzele benziyor
jenifer lopezli shades of blue var mesela ,birde telenevole var ilk bölümlerine bir bakın isterseniz oyuncu ve konu olarak ilgi çekiyorlar
Bakın diyosun yani.
tabiki bakın diyorum bunlarda kaçmaz diyorum izleyin en azından bir ilk bölümlerini sonra karar verin ?
Bakın diyosun yani.
aaa luciferin 1.bölümü ağustos ayında düşmüş nete ayol bu sabah izledim hemen gerçekten çok eğlenceli bir dizi @destere bugün 1.bölüme bak derim dizi hakkında bir fikir sahibi olursun şubatta başlıcakmış sanırım başrol erkek oyuncuyu çok başarılı buldum başrol kadın oyuncuda senin hoşuna gidicektir bence @destereAslında öbür kalan dizilerde de iyi yapımlar olabilir ama daha bakmadım
aaa luciferin 1.bölümü ağustos ayında düşmüş nete ayol bu sabah izledim hemen gerçekten çok eğlenceli bir dizi @destere bugün 1.bölüme bak derim dizi hakkında bir fikir sahibi olursun şubatta başlıcakmış sanırım başrol erkek oyuncuyu çok başarılı buldum başrol kadın oyuncuda senin hoşuna gidicektir bence @destere
@Harunnn60 @turkuaz @xemrexxx @cookies @Forumdash @Titanium @legolas9900 @mrt-06 @sürgünüm @Castei sizlerde bir göz atın derim @OzaN konusunu açarsan pilot bölüm yorumunu oraya yapalım
@vadikızı
aaa luciferin 1.bölümü ağustos ayında düşmüş nete ayol bu sabah izledim hemen gerçekten çok eğlenceli bir dizi @destere bugün 1.bölüme bak derim dizi hakkında bir fikir sahibi olursun şubatta başlıcakmış sanırım başrol erkek oyuncuyu çok başarılı buldum başrol kadın oyuncuda senin hoşuna gidicektir bence @destere
@Harunnn60 @turkuaz @xemrexxx @cookies @Forumdash @Titanium @legolas9900 @mrt-06 @sürgünüm @Castei sizlerde bir göz atın derim @OzaN konusunu açarsan pilot bölüm yorumunu oraya yapalım
@vadikızı
kızkardeşine söyle izlediğinde onunda yorum sayfasına yorumlarını beklerizböyle dizileri kızkardeşim sever ama bende merak ettim izlemeye çalışırım
valla o bu tür forum yazmaz ama kesinlikle beğenecektir diziyi
zamanında bizde öyle forum kurdu falan değildik? forumlara yabancıydım ama zamanla alışıyor insan eminim kardeşinde bir kaç yorum yaptıktan sonra alışacaktır
valla zamanıda peki yok öğretmen o haftanın 7 günü okulda yorum yazmaz
eminim ben
@vadikızı
beklediğim diziler arasında yoktu aslında ama sonuçta fantastik benim ilgi alanım yanı sende izleyecem iyince bir göz atayım dedim biraz komedi barındırıyor öyle aşırı fantastik değil biraz constantina birazda forever havası var sende seviceksidir kesin
çiğdemin izlediği dizileri izleyen topiktir çiğdem gibi kas hayvanı görmek istiyordur baştan söyleyeyimbeklediğim diziler arasında yoktu aslında ama sonuçta fantastik benim ilgi alanım yanı sende izleyecem iyince bir göz atayım dedim biraz komedi barındırıyor öyle aşırı fantastik değil biraz constantina birazda forever havası var sende seviceksidir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?