Ocak 2016'da Başlayacak Yabancı Diziler

Bu da fantastik işte tam senin aradığın tür. http://www.imdb.com/title/tt4052886/

Adamın içinden şeytan çıkıyor falan.

Bu arada sen Damian Lewis reyizin yeni başlayacak dizisini niye ezdin ki? Yılın merakla beklenen en iyi draması .
konusu çok itici geldi
savcı ile milyarder adamın arasındaki ilişki diyor geniş açıklama olmasada kısa açıklama bayağı diziden soğuttu

nasıl ilginç gelmedi sana ? tam constantine dizisini çağrıştırıyor yeryüzüne gönderilmiş melek diyor demekki fantastik dizi bunun ilk bölümüne bakarız birlikte kötüyse bırakırız

12 ocakta dönüyoruz
ocakta tekrar aramıza dönecek diziler arasında PLL yi @sürgünüm yazmamış görüyormusun?
oysaki en başa pll yi yazması lazımdı

Bu da fantastik işte tam senin aradığın tür. http://www.imdb.com/title/tt4052886/

Adamın içinden şeytan çıkıyor falan.
yok lucifer benim süpernaturaldan zaten en seviğim karakterdir baş meleklerden ama bu dizi komedi gibi olucak havası vermişti bana ama fantastik konu işlenirse lucifer çok evdiğim bir karakter tabikide izlerim diziyi ayy özellikle sizlerde bakıcaksanız bakarız tabikide @destere @sürgünüm

Melek değil o ya, melek yüzlü şeytan.
Şeytanı sempatikleştiriyor ve 18 yaş altı kişiler için uygun olmayan sahneler barındırdığı için yasaklanması için imza kampanyası bile düzenlendi.

@Çiğdem- olsa çekemedi yazmadı derdim ama@sürgünüm niye ywazmamış

ben bakıcam lucifer e constantine havası aldım diziden tabi lucifer yamuğunun yanına güzel bir kız koymaları şart yoksa izlemem

Melek değil o ya, melek yüzlü şeytan.
Şeytanı sempatikleştiriyor ve 18 yaş altı kişiler için uygun olmayan sahneler barındırdığı için yasaklanması için imza kampanyası bile düzenlendi.

niye yasaklanıyorki? 18 yaş altı olanlarda izlemesin izlemeleri şartmı ?

ben bakıcam lucifer e constantine havası aldım diziden tabi lucifer yamuğunun yanına güzel bir kız koymaları şart yoksa izlemem

ayy tamam sen izliyorsan ben izlerim tabikide konu benlik zaten sen colonoy baktınmı uzay dizisine @xemrexxx dısında hala bakan sanırım olmamıs bakıcam bende

ayy tamam sen izliyorsan ben izlerim tabikide konu benlik zaten sen colonoy baktınmı uzay dizisine @xemrexxx dısında hala bakan sanırım olmamıs bakıcam bende

colonoy?
nayda nayda nanayda oyy nanaydaa colonoyyy nanayda
)

ben bir tane fantastik izlerim taş çatlasa iki o da senin hatrına başkada izlemem
)

Ulusal kanalda yayınlandığı için. Kablolu kanallarda erotik sahneler dahil birçok şey serbest biliyorsun?

@xemrexxx telenovela nın afişe baktınmı ? senin glu glu vak vak dizisine benziyor yumurta dötlü kızlar ve oğlanlar grupça oynaşıyor sanırım
)

colonoy?
nayda nayda nanayda oyy nanaydaa colonoyyy nanayda
)

ben bir tane fantastik izlerim taş çatlasa iki o da senin hatrına başkada izlemem
)
preacher, bunada bakıcaktın ayoll tanrı diğer dünyayı terk edip gitmiş melekler falan var konusunu sende sevmiştin 2 fantastik dizi olucak bu yıl kaçamazsın @Harunnn60 da bakıcaktı

Güzel kız demişken:

@Çiğdem-'e söyledin ya Lucifer'i izlemem için güzel kız şart diye, bu diziden işte. Google'da ne resimleri var ama terbiyem müsaade etmedi paylaşmak için.
)

harika haber

onlarda dizideyse bu diziyi kesinlikle kaçırmam bu seneki fantastik dizim lucifer olacak