Burada bile ters düştük vay arkadaş yok yok senle ben iyi bir ikili olamıyoruzGetirsinler bakalim
Burada bile ters düştük vay arkadaş yok yok senle ben iyi bir ikili olamıyoruzGetirsinler bakalim
Burada bile ters düştük vay arkadaş yok yok senle ben iyi bir ikili olamıyoruz
Olmaz, aynı kişi kazanırsa Ozan daha çok sevinir.Fark-i ABvermeyin diyorum oy veriyorlar
Gecen ayin birincisini oylamada saymasak olmaz mi @darksaal
Şimdi daha iyi anlıyorumOlmaz, aynı kişi kazanırsa Ozan daha çok sevinir.
Ünvanı başkasına taşımakla uğraşmaz.
Ben de severim seni ama niyeyse bir uyuşamadık gitti ne geçimsizsin yaHalbuki cok severim dostum seni niye böyle oldu
Olmaz, aynı kişi kazanırsa Ozan daha çok sevinir.
Ünvanı başkasına taşımakla uğraşmaz.
Şimdi daha iyi anlıyorum
Ben de severim seni ama niyeyse bir uyuşamadık gitti ne geçimsizsin ya
Ben çok iyi bir insanım aslında elim yüzüm temiz iyi niyetli yakışıklı zengin sempatik neyime taktın anlamadım kiGüldürdü
Gecineni bulursan haber et
Ben çok iyi bir insanım aslında elim yüzüm temiz iyi niyetli yakışıklı zengin sempatik neyime taktın anlamadım ki
Öff tabi en önemli detayı atlamışım sen de haklısın ne diyeyim kıskanılacak bir sesim var neyse amacının farkındayım yarın özelden yaz imzalı fotomu yollarımSesin yiyip bitirdi beni birde Sila askin yok mu ah ah
Kıskanç seni çekemiyon demi kaslarımı.Havalar soğuk zaten yolla senAlaman çukulatası duymadun mu uşağum
Sen kas yaparsın sarkar inşallah bir yerlerin
Ekleme şansımız yok, ancak sonucu hesaplarken dikkate alırım.O ZAMAN a eklermisiniz oylarımı @darksaal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?