Bn bir kisiye kullandim @Yakamoz-Asi ye neden bilmiyorum zaten 3 kisiye kullanilacagini bilmiodumve yakamozu görunce ona verdim
Bn bir kisiye kullandim @Yakamoz-Asi ye neden bilmiyorum zaten 3 kisiye kullanilacagini bilmiodumve yakamozu görunce ona verdim
Yakamoz varken biz kazanamayız umutlanmayalım o yüzden.Ne @Yakamoz-Asi imiş arkadaş herkes oy veriyor kıskandım valla. Şeytan tüyü mü var anlamadım ki
Ne @Yakamoz-Asi imiş arkadaş herkes oy veriyor kıskandım valla. Şeytan tüyü mü var anlamadım ki
Ne güzel olur böyle bir şey yapabilsek gençlerin de önü açılsın biraz.Fark-i ABvermeyin diyorum oy veriyorlar
Gecen ayin birincisini oylamada saymasak olmaz mi @darksaal
Büyü yapmış bence çaktırma kesin çikolata ile kandırmıştır milleti bu ecnebilerin çikolatası meşhur biliyonYakamoz varken biz kazanamayız umutlanmayalım o yüzden.
Haha ben de çok severim valla beni bile kandırabilir.Büyü yapmış bence çaktırma kesin çikolata ile kandırmıştır milleti bu ecnebilerin çikolatası meşhur biliyon
O potansiyel var bu herifde gözleri tepesinde oynuyor her şeyi yaparHaha ben de çok severim valla beni bile kandırabilir.
Bizden bi halt olmaz kısacası.O potansiyel var bu herifde gözleri tepesinde oynuyor her şeyi yapar
Ankara'ya birkaç paket yollayabilirsen finalde oyum sana.
Aynen adam benden sonra geldi moderatör oldu var var kesin bir şeyi varBizden bi halt olmaz kısacası.
Benim Almanya da oturan teyzelerim var onlardan isterim finalde oy moy yok sana
Çikolatalar götürsün seni pis boğazlı hemen tav oldunAnkara'ya birkaç paket yollayabilirsen finalde oyum sana.
Ankara'ya birkaç paket yollayabilirsen finalde oyum sana.
Aynen adam benden sonra geldi moderatör oldu var var kesin bir şeyi var
Çikolatalar götürsün seni pis boğazlı hemen tav oldun
Boğazıma çok düşkünüm maalesef.Aynen adam benden sonra geldi moderatör oldu var var kesin bir şeyi var
Çikolatalar götürsün seni pis boğazlı hemen tav oldun
Havalar soğuk zaten yolla senOy icin degil ama erimeyecegini bilsem hemen
Almanya'nin cikolatasi mi varmis
Sen kas yaparsın sarkar inşallah bir yerlerinBoğazıma çok düşkünüm maalesef.Sütlüsü de ne yenir be keyifle.
Havalar soğuk zaten yolla senAlaman çukulatası duymadun mu uşağum
Sen kas yaparsın sarkar inşallah bir yerlerin
Ne olursa olsun sonuçta Alamancılarım var getirirlerYok usagum benim bildigim almanyada satilan cikolatalarin hepsi isvicre üretimi
Ne olursa olsun sonuçta Alamancılarım var getirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?