Ocak 2013 Ayının En Favori Üyesi - Final

?

• denizz19

Oy: 13 31.7%
  • legolas9900

Oy: 21 51.2%
  • 34rcp44

Oy: 7 17.1%

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep ve legolas başa baş gidiyorlar sayılır.Oylama güncel!

deniz kardeş sen bu forumun en düzeyli en olumlu ve en efendı üyesisin.bu forumda az çok herkes herkes hakkında fikir sahibi.
onun için bu oylamaların pek bir önemi yok .bu forumda senı tanıdığım için ben kendi adıma çok mutluyum .yazılarını ve açtığın konuları dikkatle ve ilgiyle takip ediyorum.

Çok teşekkür ederim bu güzel iltifatlar için.Oylamalara bende pek önem vermiyorum zaten.Ama sindiremediğim durum şu ki neden bir gruplaşma var.Evet bu güzel bir şey birilerinin arkasında olmak,onlara destek vermek.Ama şuan ki oylamanın en favori üyeyle uzaktan yakından ilgisi yok ne yazık ki.Bu iş en favori vadici durumuna dönmüş aksini iddia eden varsa buyursun söylesin
Yani ben kendimi biliyorum zaten burada ay 1.si olsam ne olmasam ne.Ama ne bileyim dile getirmek istedim bu formatta bir oylama yapılıyorsa gerçekten hakettiğine inandığına vermen en mantıklısı.Yine altını çizerek söylüyorum legolas ya da recebe verilen oylarda değil gözüm sadece verdiğiniz oyların duygusal olarak sırf benle aynı fikirleri paylaşan biri diye mi oy veriyorsunuz yoksa gerçekten hakettiği için mi? Bu sadece oylama çapında düşünmeyin forum genelinde böyle bir hava var genelde.Ben buraya üye olalı yaklaşık 1 sene oldu iyisiyle kötüsüyle tam 1 sene.Bu süre zarfında kimseyi kırmamaya,kötü söz söylememeye ve uyarsam dahi nazik dille uyarmaya çalıştım.Ciddi ciddi bakarsak bu oylamayı açık ara recep hakediyor.Dün receple tartıştım ama bu benim oyumun önüne geçemez geçmemeli de.Ama bazı arkadaşlar ne yazık ki bu tarz durumlardan çabuk etkileniyorlar.Neyse hakeden kazansın diyelim tekrardan.Teşekkür ederim china_shangai bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum

Herkes sana oy vermek zorunda değil

34rcp44 dedim bu ay, iyi uyum sağladı foruma...

Diğer adaylarda oldukça iyi performans gösterdi, final de olmaları bunu gösteriyor zaten.

Anket'in bitmesine 6 saat falan kaldi. Oy kullanmayan kalmasin. Ben rcp'e vermistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...