O3 Medya'dan 'Başkomiser Nevzat' Uyarlaması Geliyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,662
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images

O3 Medya'dan 'Başkomiser Nevzat' uyarlaması geliyor!

'İstanbullu Gelin', 'Vatanım Sensin', 'Sefirin Kızı' ve 'Aziz' gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen O3 Medya, Ahmet Ümit'in yayınlanan birçok romanında yer alan Başkomiser Nevzat karakterin ekranlara uyarlamaya hazırlanıyor.

Daha önce Uğur Yücel (Karanlıkta Koşanlar) ve Çetin Tekindor'un (Şeytan Ayrıntıda Gizlidir) hayat verdiği karaktere çekilecek olan yeni dizide kimin hayat vereceği ise henüz belli değil.

Ya işte bu. Kardeşim bu adamın elinde kendi kurduğu harika bir evren var. Başkomiser Nevzat harika bir evren ve şimdiye kadar hiç bir platformun bunun üzerine gitmemesi saçmaydı. En az 10 yıllık bir evren var orada. Yabancı bir ülkede olsa çoktan dev bir evrene dönüşmüştü.

Ahmet Ümit'in kitaplarını sonunda bir yapımcı fark etti :) Eğer O3 güzel uyarlama yapabilirse şahane bir haber.

• Harika
Reactions: Angelica
Ahmet Ümit'in kitaplarının ve Komiser Nevzat karakterinin sonunda keşfedilmesi harika. Trt de yayınlanan Karanlıkta Koşanlar bugüne kadar ki en iyi uyarlamaydı. Umarım ondan da iyi olur.

Konuda bahsedilen kitapları okumadım ama Nevzat komiserin adının geçtiği bir kaç tane kitabı okudum dizide izlemek güzel olacak Uğur Yücelin oynadığını izlemedim sanırım ya