O Ses Türkiye'ye Damga Vuran Düet!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1415210455.jpg

TV8 ekranlarında pazartesi ve salı akşamları yayınlanan , jüri koltuğunda Hadise , Ebru Gündeş , Gökhan Özoğuz ve MFÖ grubundan Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un oturduğu O Ses Türkiye isimli ses yaşışmasının 4 Kasım salı akşamı yayınlanan bölümünde yer alan düet geceye damgasını vurdu.

Jüride yer alan Hadise ve yarışmacı Hazar Hıdı'rın Christina Aguleria'nın Hurt isimli şarkısına yaptığı düet oldukça beğenildi. Düet TV'de yayınlandıktan kısa bir süre içinde Christina Aguleria'nın seslendirdiği Hurt şarkısı İTunes'te en çok indirilen şarkılar arasına girmeyi başardı.
Hadise kısa bir süre önce Belçika'da bir ses yarışmasına konuk olmuş ve yarışmada Hurt şarkısını seslendirmişti. Şarkı tıpkı Türkiye'deki gibi İTunes'te en çok indirilenler arasına girmeyi başarmıştı.

İşte beğeni toplamayı başaran o düet ;

Yani Hayrettin açmışsa illa ki damga vuran kişi Hadisedir. :A

Güzel söylemişler Hadise'nin sesi yabancı için daha uygun bence. :)

Hadise'den derhal yabanci sarki icerikli albüm bekliyoruz. Muhtesem bir performans olmus. Helal olsun. :)

Dün yorumlamak isterdim ama -nedenini aşağıda açıklarım- Çok sağlam duet olmuş, konserlerine davet etsin görelim marifetlerini. :Z
O ses'in konusu aktif olmuyor forumda konuyu yine bulamadım, yardım alıp konuyu bulmuştuk fakat bu sefer yine bulamadım. :A