O Ses Türkiyenin galibi kim olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kim o ses olur ?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
kesinlikle mustafa olmalı

Bence Ayda kazanır.

Ayda ve Mustafa ikisi de çok başarılı ve kazanmayı hak ediyorlar bence ama Erkam'ı eleyen Ayda finalde de favori bence...

Kim olur bilmiyorum. Ama Programın adı O Ses`se Ayda olmalı galip.

Ayda da olabilir bence. Halil Sezai'nin söylediği "İsyan" şarkısıyla zaten gönülleri fethetmiş durumda. Diğer favorim bu isim.

Bence Ayda kazanır.

Ayda ve Mustafa ikisi de çok başarılı ve kazanmayı hak ediyorlar bence ama Erkam'ı eleyen Ayda finalde de favori bence...
erkamı eledi ama 59% oy oranı ile eledi , mustafa ise ertunçu 79% ile eledi inşallah mustafa kazanır

Mustafa'yı nasıl beğeniyorlar anlamıyorum.Dün Ankara'nın Bağları'nı katletti resmen.Ahmet Kaya üzerinden prim yapmaya çalışmasıda ayrı bir eksisi.
Ertunç'un açıkca hakkı yendi bence.

Ayda yada Onur'un kazanmasını istiyorum.

Erkam hafife alınacak bir rakip değil ki. Ayda'nın o rakama ulaşması büyük başarı. Erkam'ın iyi bir kitlesi vardı.
orası öylede ertunçta geçen hafta açık ara rakibinden daha fazla oy almıştı mustafanın 80% lere ulaşması da çok büyük başarı

Onur Uğuş kazanırsa Barış Akarsu sayesinde; Mustafa Bozkurt kazanırsa Ahmet Kaya sayesinde kazanacaktır. Her iki tarafında böyle bir kozu var. Yani en azından benim gözümde olaylar böyle şekillendi.

Onur Uğuş kazanırsa Barış Akarsu sayesinde; Mustafa Bozkurt kazanırsa Ahmet Kaya sayesinde kazanacaktır. Her iki tarafında böyle bir kozu var. Yani en azından benim gözümde olaylar böyle şekillendi.

Onur'u ben rock söylediği için destekliyorum birazda.O Ses Türkiye'ye doğru düzgün rock söyleyebilen çıkmıyor.

erkamı eledi ama 59% oy oranı ile eledi , mustafa ise ertunçu 79% ile eledi inşallah mustafa kazanır

O açıdan neden bakıyorsun ki? Mustafa Erkamla karşılaşsaydı belki de elenecekti. Yüzdeler karşıdaki rakipten asılı olan bir şey.

Vurguluyorum ki, Ayda`nın duellosunda Acun çok çok fazla oy kullanıldığını söyledi. Çok fazla oyun 59%-i, az oyun 79%-den fazladır.

erkam'in elenmesi beni sasirtti ama aslinda ayda nin onu gecmesi cok normal .Finale ayda ve mustafa kalir.Mustafa final haftasini iyi degerlendirebilirse sapiyon olur.

Ertunç oldukça vasattı, Mustafa'nın %79 alması çok olmasından değil rakibinin az olmasındandır bence.
gelecek hafta zaten belli olacak kimin kazandığını

- - - Ekleme - - -

e ozaman geçen hafta mustafa ve hülya avşarın takımından bir adam düello yapmıştı acun dedi çok fazla oy kullanıldı bırak akrabaları tüm türkiye oy kullandı dedi mustafaya

Erkam da ses mi vardı yahu? Ben hiç beğenmiyordum açıkçası. Ertınç da aynı şekilde kıvırtmaktan başka bir şey yapmadı benim gözümde.

Ayda bir Türkçe şarkı söyledi tuttu -İsyan- Ondan sonra hep Türkçe söyledi. Uzun İnce Bir Yoldayım da güzeldi. Fakat yarı finalde bence çok çok güzel söylemedi. Yine de Erkamdan iyiydi orası ayrı. Finaldeki performansına bağlı kesinlikle. Şu an için 1 numaralı favarisi yarışmanın.

Berkan şu ana kadar güzel söyledi fakat en fazla 3. olabileceğini tahmin ediyorum. Daha ileriye gidemez. Hatta bence 4. olmalı. Ama sesi güzel, rakipleri zorlu.

Mustafaya Ahmet Kaya üzerinden prim yapıyor diyorlar da Onur kimler üzerinden prim yapıyor acaba? Hülya bile Barış dedi Onura.

Fakat ben Onurun tarzını seviyorum, sesi de güzel. 1. olma şansı yok. Fakat iyi bir ses.

Mustafa yarışmadaki en iyi seslerden birine sahip. Aydanın İsyanı meşhur oldu, bu adam da Nerden Bileceksiniz?'i dinlemenizi öneririm. Yarı finalde Ankaranın Bağlarını söylemesi hataydı, buna rağmen rakibini çok rahat geçti. Mustafa Sandal yine yanlış bir şarkı seçimi yapmaz inşallah.

Bence Mustafa,Ayda ve Onur arasında geçecek yarış. Fakat halkın tercihi Ayda ya da Mustafa olacağına inanıyorum. Bence yarışma sonucu şu şekilde olacak.-benim fikrim değil, sonuca yönelik bir tahmin-

1-Ayda -Erkamı elemesi için çok fazla oy alması gerekiyor, yine öyle olacağına inanıyorum-
2-Mustafa -Benim gönlüm Mustafadan yana. Ertunçun sesi ne kadar kötü olsa da kezbanlar tarafından beğeniliyordu. Ertunça o kadar fark attıysa ilk iki de olacağını tahmin ediyorum. 1. olmasını dilerim.-
3-Berkan -diğerlerinden küçük olduğu için oy alır diye düşünüyorum, zaten güzel de söylüyor.-
4-Onur -Sesi güzel, beğeniyorum. En fazla 3. olur, ilerisi yok.-