erkamı eledi ama 59% oy oranı ile eledi , mustafa ise ertunçu 79% ile eledi inşallah mustafa kazanırBence Ayda kazanır.
Ayda ve Mustafa ikisi de çok başarılı ve kazanmayı hak ediyorlar bence ama Erkam'ı eleyen Ayda finalde de favori bence...
erkamı eledi ama 59% oy oranı ile eledi , mustafa ise ertunçu 79% ile eledi inşallak mustafa kazanır
orası öylede ertunçta geçen hafta açık ara rakibinden daha fazla oy almıştı mustafanın 80% lere ulaşması da çok büyük başarı
Erkam hafife alınacak bir rakip değil ki. Ayda'nın o rakama ulaşması büyük başarı. Erkam'ın iyi bir kitlesi vardı.
erkamı eledi ama 59% oy oranı ile eledi , mustafa ise ertunçu 79% ile eledi inşallah mustafa kazanır
Onur Uğuş kazanırsa Barış Akarsu sayesinde; Mustafa Bozkurt kazanırsa Ahmet Kaya sayesinde kazanacaktır. Her iki tarafında böyle bir kozu var. Yani en azından benim gözümde olaylar böyle şekillendi.
Onur'u ben rock söylediği için destekliyorum birazda.O Ses Türkiye'ye doğru düzgün rock söyleyebilen çıkmıyor.
erkamı eledi ama 59% oy oranı ile eledi , mustafa ise ertunçu 79% ile eledi inşallah mustafa kazanır
gelecek hafta zaten belli olacak kimin kazandığınıErtunç oldukça vasattı, Mustafa'nın %79 alması çok olmasından değil rakibinin az olmasındandır bence.
e ozaman geçen hafta mustafa ve hülya avşarın takımından bir adam düello yapmıştı acun dedi çok fazla oy kullanıldı bırak akrabaları tüm türkiye oy kullandı dedi mustafaya
O açıdan neden bakıyorsun ki? Mustafa Erkamla karşılaşsaydı belki de elenecekti. Yüzdeler karşıdaki rakipten asılı olan bir şey.
Vurguluyorum ki, Ayda`nın duellosunda Acun çok çok fazla oy kullanıldığını söyledi. Çok fazla oyun 59%-i, az oyun 79%-den fazladır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?