O Ses Türkiye'de Favoriniz Kim ya da Kimler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağlam ses tonuyla, çok sağlam yorumlara imza atan, nağme konusunda da çok başarılı olan benim gibi Aydınlı olan Güven Yüreyi'nin iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Sahnelere çıkıyor olması da, sağlam bir yorumculuğu olduğunu kanıtlar nitelikte.
Büyülü ses tonuyla şarkılara farklı bir anlam katan Anıl Durmuş. İşe amatör olarak başladığı için iyi bir kitle edindi. Sosyal medyada çok güçlü bir kitlesi de var. Bu da yarışmada favorilerden biri kılıyor.
Sağlam ses tonuyla Tamer Gönüllü. Popstar'da 2007 yılında 2. olmuştu. Bu yıl 'Kum Tanesi' isminde albüm çıkartmıştı ve aynı isimdeki şarkıya klip çıkartmıştı. Bir başladığı zaman şarkıyı çok sağlam yorumluyor.
Mükemmel bir sese sahip olan Hasan Doğru. Baktığımızda içine kapanık biri gibi duruyor ama mükemmel bir sese sahip. Yabancı şarkılara yorumu mükemmel. Tabi diğer şarkılara da öyle. Opera ile arası da var ve sesi de müsait.
Bir geldiler, pir geldiler ve herkesi bir anda döndürdüler. Sanırım iki kişi söyleme konusunda yarışmada en iyiler. Kimden bahsediyorum? Cemal ve Soysal kardeşlerden bahsediyorum. İkizler yani. Birbirlerine çok uyumlular.
Benim gibi Aydınlı kendisi, hatta benim doğum yerim olan Nazilli tarafından. Hareketli şarkılara kendi hareketiyle birleştirerek çok iyi görüntü veriyor. Yasin Ay'dan bahsediyorum. Nazilli'de 'Kardeş Türküler' isimli müzik grubuyla birlikte düğünlerde söylüyor.
İyi seslerden olan ve sesiyle şarkıyı iyi yerlere getiren adaşım Abdullah Civliz'in de iyi seslerden olduğunu düşünüyorum.
Yüksek sesiyle favorilerden biri konumuna gelen Yasemin Demir.
Bir de son olarak Derviş Küçük'ü de ekleyebilirim favoriler listeme. Sesi çok iyi.

Favorilerim hemen hemen böyleydi ve hepsi de geçti. Özellikle Güven Yüreyi, Anıl Durmuş, Tamer Gönüllü ve Hasan Doğru'nun iyi yerlere gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Başka birkaç beğendiğim isim var.

Mert Demir'i şimdi daha iyi anlıyorum ve favorilerimin arasına alıyorum. Ses tonu çok iyi ve iyi yerlere geleceğini de düşünüyorum.