O Ses Türkiye'de Düellolar Ne Zaman Başlayacak ?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Star TV ekranlarında pazartesi günleri saat 20:00'da ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeleri bu hafta son kez takımlarına güçlü sesleri katmaya çalışacaklar.

Programın içeriği dolayısıyla takımlara seçilen güçlü sesler 2. turda birbirleriyle eşleşip düello yapacaklar ve düelloda iyi performans gösteren bir üst tura yükselecekler .

Yarışmanın belki en heyecanlı bölümleri olan düellolar önümüzdeki hafta yani ; 10 Aralık 2012 pazartesiden itibaren başlayacak.

hayret bi şey ÖZEL

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Reytingleri arttıracak bölümler geliyor.

Düeollaların seyir zevki daha düşük ama bu sene izlemeye değer iyi sesler var. İzlemeye çalışırım yine arada.

Düeollaların seyir zevki daha düşük ama bu sene izlemeye değer iyi sesler var. İzlemeye çalışırım yine arada.

Aslında düellolar daha heyecanlı geçiyor. Geçen sene program kanalının azizliğine uğradı Umutsuz Ev Kadınları'nın karşısına koyuldu o yüzden düştü. Canlı performanslarda düşüyor normalde reytingler.

Geçen sene düellolarda reytingler artmış. Bu sene dişli rakipleri var O Ses'in. Bakalım gidişat nasıl olacak.

Yok katılmıyorum. Bence programın en keyifli yanı jürinin yarışmacıları kapmak için birbiriyle yarışması.

Etkili sesler var bu sezon ve zevkli geçecektir, arada sırada izleyeceğim. Bu arada her ne kadar dişli rakipleri olsada, reytinglerde artış yaşayacaklarını düşünüyorum.

Düellolar gelince bence reytinglerde düşüş yaşanabilir biraz.

Yok katılmıyorum. Bence programın en keyifli yanı jürinin yarışmacıları kapmak için birbiriyle yarışması.

Zaten eğlenceli yerleri jürinin yarışmacı kapmak için atışması .Ama heyecanlıya gelecek olursak jüri hangi yarışmacıyı seçecek diye beklemek daha ağır basıyor.

En azından 2-3 hafta rahat reytinglerde yükselişe geçerler, daha sonrasını bilemem.

çok fazla düşmez 8lerde devam eder abde 11lerde devam eder

Düellolar çok heyecanlı olacak , sık sık aralarda düellolar için tanıtım yayınlıyorlar bu kadar güçlü seslerin olduğunu bilmiyordum.

bu hafta şampiyonluğu karadayı aldı..

düellolardan sonra o ses tam çöker ..

karadayı birinci
ylan dünya ikinci

o ses macun üçüncü olur .. survivor a kadar macuna birincilik haram

bu hafta şampiyonluğu karadayı aldı..

düellolardan sonra o ses tam çöker ..

karadayı birinci
ylan dünya ikinci

o ses macun üçüncü olur .. survivor a kadar macuna birincilik haram

çok beklersin

karadayı 3.cülüge düser 1.ci oses türkiye özeti ikinci sırada

o ses duellolarda ucacak

karadayı sonu yakın

survivor komple ezip geçiçek kıskananlar çatlasin 10 hafa 9 total 9 ab birincilik

pazartesi sıralamasını veriyorum:

1. karadayı
2.karadayı özet
3.yalan dünya
4.yalandünaya özet
5. kanıt
6.kanıt özet
7.leyla ile ferhat
8.mecnun ile rüştü
9.cemile ile aslı
10.o ses macun

) aynen böyle olur bundan sonra pazartesi sıralaması bu şekilde