'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' Bu Sene Olacak Mı? | Tv8

Cervantes

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,844
Puanı
600
indir (2).jpeg

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı her yıl olduğu gibi bu sene de ekranlarda olacak!

O Ses Türkiye düşük reytinglerden dolayı bu yıl ekrana gelmemişti. Yılbaşı gecesi ekrana gelip gelmeyeceği ise belirsizdi. Ancak senelerdir yılbaşı gecelerinin zirvesinde yer alan program bu sene de birbirinden ünlü konukların katılımıyla yılbaşı gecesi ekranda olacak. Kulislerde konuşulan iddialara göre yılbaşı özel programında jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk ve Yıldız Tilbe oturacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, 31 Aralık'ta Tv8'de!

Kaynak: Pop Bizde

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Felon and Angelica
Bence Yeni Yıl gecesi televizyon izlemek en ideal seçimlerden biri. Konserse konser. Ünlüyse ne kadar dersen var. Jüri seçimleri kötü ama. Yeni farklı isimler olsa keşke.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Herkes Hadise’li, Gökhan Özoğuz’lu bir jüri istemiş. Onlar olursa daha çok reyting alır doğru. Ama bu hali ile de iyi gider bayağı.

Yarışmanın yılbaşı ekranda olacağı kesin ama jüriler ile ilgili farklı iddialar dolaşıyor. Hadise ve Murat Boz bu formata en yakışan isimler bence. Onlar kesin olmalılar. Yanlarında da Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe (veya bu zamana kadar jüride hiç olmamış sürpriz bir isim) olsa çok iyi olur.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Jüri böyle olmasın ya. Seda ve Beyaz iyi, amma Yıldız ve Ebru olmamalı. Onların yerine Hadise ve Gökhan gelmeli.
Bu sezon Yalı Çapkını, Duy Beni falan gibi sosyal medyada güçlü dizilerin oyuncuları konuk olacak kesin.

• Beğendim
Reactions: emreemreu
Eleştiren eleştirsin ama yayında olacaksa gecenin açık ara en çok izleneni olacaktır.

Yayında olmasını isterim.Evde olacaklar için son derece ideal.

Futbolcu daha doğrusu Sporcu ünlüler olmaz inşallah çünkü aşırı show kokan hareketler hiç hoşuma gitmiyordu geçen sene sırf bu yüzden canlı değil daha sonra ileri sararak izlemiştim.