- Reaksiyon puanı
- 29,835
- Puanı
- 1,059
Yarın zaten bildiğiniz üzere kutsal bir gün Utku beyciğimMutlaka bir ayar çekin Dosi hanım.Ceren reisi şampiyon yapacağımız kutsal gün yarın...
Yarın zaten bildiğiniz üzere kutsal bir gün Utku beyciğimMutlaka bir ayar çekin Dosi hanım.Ceren reisi şampiyon yapacağımız kutsal gün yarın...
@Hachiko ileAy erkekleri kimle çekiştircem.
Yarın zaten bildiğiniz üzere kutsal bir gün Utku beyciğimO kutsal güne de Ceren reisin şampiyonluğu yakışır...
Oha ciddimisin?
Elinden geleni yaparsın artıkPazar gününe ayarlamıştık ne güzel ama yarına alındı. Ekemem ama dediğim gibi yarışmanın ortalarına yetişmeye çalışırım. Olmadı arada gizlice yorum atarım
Ceren reis finale çıktı Utku beyciğimDoğru doğru, kutsal günde normalde buralarda olmam ama Ceren reis için bir ayar çekeceğim Şerlok beyciğim.Adaşın da iyi bilir kutsal günü...@MEnes
Ceren reis finale çıktı Utku beyciğim
Programın başında Alkan, Anıl ile aynı gruptaydı. Orada Anıl geçmiş işte güya Alkan'ı. Yersen...
Yahu artık onlar benim, Sherlock beyden daha fazla kullanıyorumTeyzelerimi herkes kullanamaz Dosi hanım ama Ceren reis için bugünlük izin veriyorum.
Yahu artık onlar benim, Sherlock beyden daha fazla kullanıyorum@MasacRE
Tam anlayamadım canım ne dediğini. 😂
Herhalde. 😁TV8 resmi temsilçisi gibisin.
Benimle.Ay erkekleri kimle çekiştircem.
Ceren reisin şampiyonluk haberi gelince Utku beyciğim oynatır teyzeleriTeyzelerimi herkes kullanamaz Dosi hanım ama Ceren reis için bugünlük izin veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?