İlk defa aynı kişiyi destekliyoruz 😱Ve Emre ilk turu geçti.İsmi hep ilk söyleniyor adamımın.
Sonda başlıyor genelde AcunVe Emre ilk turu geçti.İsmi hep ilk söyleniyor adamımın.
Oha şok oldum lan. 😱Bu sefer bilemedin bebeğim.
Bu adamı hala çözemedin mi bebüş
İyice ayar oldum kendisine.Bu adamı hala çözemedin mi bebüş
Sen filmlerden başka bir şey izler miydin melun 😱İlk defa aynı kişiyi destekliyoruz 😱
Filmlere ara verdim bi süreSen filmlerden başka bir şey izler miydin melun 😱
Sağlık olsun napalım Emre'yi desteklediğini daha önceden bilsem desteklemezdim tıpkı bundan sonra Semih'i desteklemeyeceğim gibi.
Bence Emre hep 1.oldu şu ana kadar.Sonda başlıyor genelde Acun
Demet Akalın'dan korkulur.Oha şok oldum lan. 😱
Adamın ismi sabahtan beri TT listesinin başında, her yerde ona destek ver. Çok şaşırdım.
Emre ve Aziz gönlümden geçiyor.
Ahmet Aslan'ın şarkısını söyledi, ona da destek vermeye başladım açıkçası.Bence Emre hep 1.oldu şu ana kadar.İnşallah Aziz'i devirecez.
Demet Akalın'dan korkulur.
Emre'yi desteklediğini hiç göremedik şu ana kadar sen git Aziz'i destekle. ss
İyi olmuş film tavsiyelerinden kurtulmuş oldum demek bir süre.Filmlere ara verdim bi süre
Emre Batmanlı sanırım Diyarbakıra baya yakın
Tabi yoksa sevdiğim bir tip değil melun Batmanlı olduğunu öğrenince biraz sempatik gelmeye başladıİyi olmuş film tavsiyelerinden kurtulmuş oldum demek bir süre.
Şimdi anlaşıldı destekleme sebebin.
Hayaller mi desek ?Bence Emre hep 1.oldu şu ana kadar.İnşallah Aziz'i devirecez.
Hayaller mi desek ?Bence Emre hep 1.oldu şu ana kadar.İnşallah Aziz'i devirecez.
Doğru şarkılar seçilmiyor ki Aziz'e, yıkamadı ortalığı bir türlü.Hayaller mi desek ?
Hadise ve Küçük prensimizi şampiyon yapıcaz
Hayrettin nerede bu arada ? @hayret bi şey 😵
Sorma ya Hadise bir türlü doğru şarkıları seçemiyor dün çok kötüydü seçtiği yabancı şarkı olsun biz sesi biliyoruz sonuçtaDoğru şarkılar seçilmiyor ki Aziz'e, yıkamadı ortalığı bir türlü.
@hayret bi şey twitter'dan yoğun şekilde destek veriyor Aziz ve Hadise'ye, buraya uğramıyor o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?