Sen nerden öğrendin diyecem Acun abin zatenOf dayanamıcam söyleyeceğim Acun ikisini de geçirmiş
Dediğin mantıklı Acun bu reyting için her şeyi yapar
Sen nerden öğrendin diyecem Acun abin zatenOf dayanamıcam söyleyeceğim Acun ikisini de geçirmiş
Sen nerden öğrendin diyecem Acun abin zaten
Dediğin mantıklı Acun bu reyting için her şeyi yapar
Eyw reyiz elendimi geçtimi ne oldu.? Bu arada ilk geldiği gibi değil çocuk evrim geçirmiş sanki.
Eyw reyiz elendimi geçtimi ne oldu.? Bu arada ilk geldiği gibi değil çocuk evrim geçirmiş sanki.
Senin Tamay ne yapır bu arada çabucak final yapıyor Acun.Geçti geçtiHatta bugünkü turu da geçecek onu da söyleyim
Senin Tamay ne yapır bu arada çabucak final yapıyor Acun.
Hadise canlı yayına geriye kalan iki ismi de çıkarsın. Şimdi Nutsa'yı, sonra birazdan Ahmet Kaya'yı söyleyecek kız var o da geçsin.Keşke Aziz ve Özlem eşleşmeseydi ikisini de çok seviyordum.Eda'yı da seviyordum elenmesine üzüldüm ama rakibi de iyiydi.
Emre'nin geçmesini zaten bekliyordum adam harika söylüyor.Türkan'da I Will Always Love You'yu mükemmel söyledi.Tamay'ım ve Busegül ü bekliyorum
Hadise canlı yayına geriye kalan iki ismi de çıkarsın. Şimdi Nutsa'yı, sonra birazdan Ahmet Kaya'yı söyleyecek kız var o da geçsin.
Aziz çıktı zaten. Aynen, Özlem'in sesi de güzeldi, Yıldız Tilbe'nin şarkısı güzel söyledi.
Nutsa o güzel sesine elendi, Alpaslan pek iyi değildi bence.İlke'nin rakibi çok çok güçlü ama BusegülNutsa yı harcayacaklar
Heyecan yaptı, kaçtı orayaAçtım Gökhan dışardaydı ne yapıyor o.
İlke de elenmiş sanırsam#OSesTürkiye tt oldu Nutsa dan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?