Belliydi bir şey olduğu çünkü Survivor 7 Şubat'ta başlıyor ve O Ses'in daha çok uzun yolu var. Ben anlamıştım bir şey olduğunu. Düellolar iyiydi.
İzliyorum şimdi. 6 kişiden bir kişi kafadan düellolara yükseliyor, iki kişi 2.turda kapışıyor, 2 kişi de eleniyor.
kim o tanımıyorum futbolcu semih şentürk olmasınDün bir yerde okudum. Bugün O Ses Türkiye programına ''Semih Öztürk'' çıkacakmış ve bir şeyler söyleyecekmiş. Büyük ihtimalle Survivor'a çıkacağının sürprizini söyleyeceklermiş hep birlikte.@Harunnn60 @Maskeli Fedai
Ütopya programında büyük ses getirmiş ve finale kalmıştı kendisi.kim o tanımıyorum futbolcu semih şentürk olmasın
o programı pek izlemediğim için çıkaramadım ama hatırladım sonra bu çocuk birisinden tokat yemişti bu programda ordan çıkarttım demek ki kavga çıkaracak biri acun hiç kaçırmazÜtopya programında büyük ses getirmiş ve finale kalmıştı kendisi.
Aynen, pek öyle koşup oyun kazanacak gibi görünmüyor ama güzelce ortalığı karıştırır, programa renk kattırır.o programı pek izlemediğim için çıkaramadım ama hatırladım sonra bu çocuk birisinden tokat yemişti bu programda ordan çıkarttım demek ki kavga çıkaracak biri acun hiç kaçırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?