TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Gürkan'ın oyunculuğuna bayılıyorum, bugün sesine de bayıldım. -HADİSE

HELAL OLSUN GÜRKAN UYGUN BEE!

Yasaklar kalkar da herkes istediği gibi yaşar. -GÜRKAN UYGUN (Adamsın be!)

Netten izledim bugün bölümü çok iyiydi eğlendim baya.
En çok Barış Falay, Gürkan Uygun'u ve Aras Bulut İynemli'yi beğendim. Zaten Barış ve Gürkan'ı Gökhan ve Hakan kaptılar haliyle birincilikleri kaçınılmaz oldu.

Hadise yazık yine birinci olamadı.
Stüdyodaki kızların Aras'a desteği yetmedi demek ki.
Murat Boz sonuncu olmuştur büyük ihtimalle en zayıf takım ondaydı.

3 Adam ve Büşra Pekin'in skeci de iyiydi güldürdü baya.

Daha yeni dinledim, kız çok cool okuyor ya.

Çok güzel sesi var, özellikle 1.25-1.35 arasi çok iyi.

@Yiğitt @OzaN @Ahmad @Bully ve diğer izleyenler bugün 2.tur başlıyor ama düello yokmuş artık herhalde
İzliyorum şimdi. 6 kişiden bir kişi kafadan düellolara yükseliyor, iki kişi 2.turda kapışıyor, 2 kişi de eleniyor.

Acun akıllı, reytinglerin elemelerde geleceğini sonradan reytingin düşeceğini biliyor bu yüzden elemeleri uzun tuttu ve toplayabildiği kadar reyting topladı.

cok zevksiz olmus program. 6 kisiden 3u aninda eleniyor. bir kisi direk duellolara gidiyor ve 2 kisi duelloya yukselen ikinci kisi olmak icin kapisiyor. bu sekilde dörduncu kiside elenmis oluyo. takimina alma durumuda yok bu asamada. ilk takimdan sonra kanali degistirdim

Baya yeni kurallar gelmiş yarışmaya..çokta iyi olmamış aslında bu kurallar.ayrıca elemelerde bazen jüriler çok hatalı karar alıyorlar.bazen iyi söyleyeni eliyorlar

bide elenenler söylemeden önce yarismacilar arada konusmasini gösteriyorlar insan ordanda anliyor zaten sans verilenleri . Bu kural birinci olacak kisinin sansini azaltmaz ama kendini gösterecek kisilerin hakki yeniliyor.

Dün bir yerde okudum. Bugün O Ses Türkiye programına ''Semih Öztürk'' çıkacakmış ve bir şeyler söyleyecekmiş. Büyük ihtimalle Survivor'a çıkacağının sürprizini söyleyeceklermiş hep birlikte.
@Harunnn60 @Maskeli Fedai

Ütopya programında büyük ses getirmiş ve finale kalmıştı kendisi.
o programı pek izlemediğim için çıkaramadım ama hatırladım sonra bu çocuk birisinden tokat yemişti bu programda ordan çıkarttım demek ki kavga çıkaracak biri acun hiç kaçırmaz

o programı pek izlemediğim için çıkaramadım ama hatırladım sonra bu çocuk birisinden tokat yemişti bu programda ordan çıkarttım demek ki kavga çıkaracak biri acun hiç kaçırmaz
Aynen, pek öyle koşup oyun kazanacak gibi görünmüyor ama güzelce ortalığı karıştırır, programa renk kattırır.