'O Ses Türkiye' Pazartesi ve Salı Akşamları da Yayınlanacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

TV8'in ilgiyle izlenilen yarışma programı 'O Ses Türkiye'den flaş karar!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığıyla ve sunuculuğuyla ekranlara gelen program artık pazartesi ve salı akşamları da izleyiciyle buluşacak. Bu haftaya özel pazar akşamı yayınlanmayacak program, gelecek haftayla birlikte dört güne çıkmış olacak.

'O Ses Türkiye'nin Yılbaşı özel çekimleri de bu hafta içinde yapılacak. Birbirinden ünlü isimlerin konuk alacağı bu özel geceyi 31 Aralık gecesi TV8'den izleyeceğiz.

Program da sona doğru da yaklaşılıyor. İlk turların bitmesine çok az kaldı, ardından hızlandırılmış çekimler başlayacak ve Ocak sonunda yayın hayatını sonlandıracak. Şubat'ın ilk haftası ise efsane yarışma programı Survivor izleyiciyle buluşacak.

Yayınlanmasa şaşardım zaten, YST gibi bu da bi bitse de kurtulsak

Yılbaşı özele Jet Sosyete'den kimler konuk olacak merak ediyorum.

Bomboş Cumartesi gününde bile zar zor 4 reyting alıyor. Pazartesi Salı kim niye izlesin bunları? Reytinglerde çökeceği için mutluyum.

Bomboş Cumartesi gününde bile zar zor 4 reyting alıyor. Pazartesi Salı kim niye izlesin bunları? Reytinglerde çökeceği için mutluyum.
Sallama olur da bu kadarı olmaz. @denizz19 da nasıl bir kafa yaşıyorsa aynen atmış. Değişiksiniz yemin ediyorum.

6 | O SES TURKIYE | TV8 | 21:20 | 00:27 | 5,09 | 12,06
5 | O SES TURKIYE | TV8 | 21:04 | 00:17 | 5,22 | 11,81
4 | O SES TURKIYE | TV8 | 21:10 | 00:16 | 5,02 | 11,42
3 | O SES TURKIYE | TV8 | 20:46 | 00:16 | 5,68 | 12,96
4 | O SES TURKIYE | TV8 | 20:46 | 00:17 | 4,99 | 11,28

Ee yani? Kanıtları gösterip beni haklı çıkardığın için teşekkür ederim, zahmet oldu.

Survivor başlamadan hızlıca bitirmek istiyor programı Acun anladığım kadarıyla.

Bu da başımıza Acuncu kesildi iki gün sonra jet sosyeteyi final yaptırdığında sövüp duracak

Bu sezon hiç izlemedim ama geleneği bozmayıp üst üste 7. yıl da (salladım o civardadır herhalde) yılbaşını O Ses Türkiye'de geçireceğiz kısmetse.