O Ses Türkiye Finali Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1IG8GVy97cSddR9tdbm67910.jpg

Star TV'de ekranlara gelen O Ses Türkiye'de finalistler belli oldu.

Bu isimler Gökhan Özoğuz'un takımından;

- Mert Demir
- Abdullah Civliz
- Hasan Doğru
- Ersin Yılmaz

Gökhan Özoğuz'un takımı, birbiriyle finalde karşılaşıyor. Kazanan O Ses Türkiye'nin 2013-2014 sezonunun şampiyonu olacak.

Acun Ilıcalı'nın hem yapımcılığını, hem de sunuculuğunu üstlendiği, Şampiyon takımın koçu olan Gökhan Özoğuz'un, Ebru Gündeş'in, Murat Boz'un ve Hadise'nin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye, bu akşam 20.00'de canlı yayınla Star TV'de!

O Ses Türkiye'nin final bölümüyle ilgili yorumları bu konu altında yapabilirsiniz.​

Bitiyor mu bu akşam. Zaman ne çabuk geçiyor.

Favorim Hasan Doğru.

Bitiyor mu bu akşam. Zaman ne çabuk geçiyor.

Favorim Hasan Doğru.

Evet, bu akşam itibariyle bitiyor. Geçen sezon 18 Şubat'a kadar sürmüştü ama bu sezon 20 Ocak'ta bitiyor. Pazartesi ve Salı günleri yayınladıkları için, haliyle bu kadar erken bitiyor. Çok hızlı ilerlendi bu sezon. Bakalım gelecek sezon ne olacak. :)

Hasan'ı tutuyoruz tabii ki. :) Ersin'le rekabete gireceklerini düşünüyorum. Kazanan Hasan olacaktır inşallah. :)

Oğuz Berkay Fidan'ın yeni şarkısı fena değil gibi. :)

Gökhan Özoğuz'un başarısı ortalığı renklendirdi yine. Yarışmacıların performansları bakalım nasıl olacak. Favorim Hasan Doğru ve umarım kazanır. :)

Abdullah Civliz yine çok sağlam yorumladı. Abdullah Civliz de çok iyi yorumluyor. Hani olur da kazanırsa, sevinirim. Çok içten yorumluyor şarkıları. :)

Abdullah şarkısını seslendirdi.Sesi iyi ama bence bu dörtlüde en zayıf halka.

Abdullah başarılıydı ama Ersin'in şimdiki performansı daha başarılı gibi görünüyor..

Ersin Yılmaz, Cerrahpaşa'yı seslendiriyor ama sanki şarkının hakkını veremiyor. En azından biraz daha sağlam söylemesi gerekir. Ortalığı yakıp yıkması gerekir bu şarkıyla. :)

Hasan Doğru sahnede ve yine yıkıyor ortalığı. Böyle bir ses şampiyon olmalı. :)

Hasan kazanacaktır eminim :) abdullahında sesi güzel :) geçen yıl aydanın hakkıydı bu yılda bence hasanın hakkı hak yerni bulmalı !

Favorim Hasan döktürdü yine. :) Ersin ve Abdullah'a göre kuşkusuz çok daha başarılıydı. Tebrik ediyorum. :) Bakalım Mert ne yapacak? :)

Ben yarışmayı pek izlemedim ama kimse Mert'ten bahsetmiyor.Hiç mi şansı yok? :D

Hasan Doğru'nun sesi nedir öyle. Bildiğin Türk Pavarotti. Böyle bir ses, her kula nasip olmaz ve mükemmel kullanıyor sesini. :)