'O Ses Türkiye' Bu Hafta da Yayınlanmayacak! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,418
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001088996.jpg

TV8'in sevilen yarışma programı 'O Ses Türkiye' bu hafta da yayınlanmayacak.

Saadet Özsırkıntı'nın sunuculuğunu üstlendiği; Hadise, Beyazıt Öztürk, Gökhan Özoğuz ve Melike Şahin'in jüri koltuğuna oturduğu Acun Medya imzalı programın yeni bölümü cumartesi akşamı yayınlanmayacak.

Geçtiğimiz hafta da ekrana gelmeyen programın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

kanallar reklam almakta ciddi anlamda zorlanıyor. gündem yoğun. herkes haber takip ediyor. ilave olarak yaz geliyor, kimse tv açıp sıkıcı içerikler izlemek istemiyor. adi bir tv dizisini izlemektense youtube'dan video izlemek, twitchten yayın izlemek veya kitap okumak çok daha keyifli.
------

tv kanalları 25 yıl önceki düzen ile günümüzde hayatta kalmaya çalışıyor. kafaların değişmesi lazım. yoksa çok ağlarlar reklam alamadık zarar ediyoruz diye. zarar ediyorsanız kapatın başka sektörde yatırım yapın.
------

bu arada; kaliteli içerikler yine izleniyor. kral kaybederse, kızılcık şerbeti vs. yani izleyici salak değil öyle sizin bitik işlerinizi izleyecek kadar. iyi iş yapın insanlar izlesin. 7-8 yıldır sektörün içerisindeyim. beni heyecanlandıran bir genel hikaye-senaryo sayısı 10'u geçmemiştir. hepsi baştan savma. baştan savma olmasa d birbirinin kopyası. zengin erkek, fakir kadın. veya tam tersi. töre, namus, silah, şiddet. anlatacak hiç mi bir şey yok? komedi zaten öldü. 2 saatlik dramın içerisinde birkaç replik kaldı komediden geriye.
------

kanallar ya ağlamaktan vazgeçip düzenlerini değiştirecek ya da aynı düzende devam edip ağlamaya devam edecek.
------

gerçi düzen değiştirmeye cesareti olan bir kanal yok, en azından ben göremiyorum

Son düzenleme:
Seyirci özlememiş, yılbaşı özel yeterliymiş.