"O Ses Türkiye" Şampiyonu Belli Oldu! | 2019 - 2020 Sezonu

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,060
o-ses-turkiye-yilbasi-konuklar%C4%B1.jpg

TV8'in sevilen yarışması 'O Ses Türkiye'nin bu sezonki şampiyonu belli oldu!

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın, jüri üyeliğini ise Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın üstlendiği programın bu akşam yayınlanan final bölümünde kazanan Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran oldu.

620_340_o-ses-turkiye-15-subat-2020-alkan-dalgakiran-arsiz-gonul-750x409.4202898550725_5e483e2...jpg

Çocukta gram ses yok bu yıl o ses yoktu zaten şov oldu bu yıl

• Olmamış
Reactions: Ahmed
Bir sezona ilk defa bu kadar uzak kaldım sanırım. :(

Finalistleri biraz dinlememe dayanarak söylüyorum şampiyon Turgut veya Ceren de olabilirmiş gibi geldi. :D

Ay Seda Sayan bu çocuğu parlatdı resmen. Tam sesine uyumku şarkılar seçtirerek kazandırdı. Önceki turlarda hiç yarı final ve final kadar parlamamışdı. Öncelikle onu tebrik ederim.

Beyazın kazanmamasına sevindim. Devamlı aynı tarz isimler onu seçiyor ve ilerliyorlardı. Geçen yıl finalde sona kalan 4 isimden 3ü beyaz olsa da Murat kazanmıştı. Bu yılda 2 ismi son 4e getirdi ama bişey olmadı.

Ben yarışmaya katılsam kesinlikle Hadise ve ya Seda Sayan seçerdim. Hadise yabancı ağırlıklı olduğu için. Seda ise jürideki en tecrübeli isim olduğu için.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: S.G.A.T. and Hazem
Ay Seda Sayan bu çocuğu parlatdı resmen. Tam sesine uyumku şarkılar seçtirerek kazandırdı. Önceki turlarda hiç yarı final ve final kadar parlamamışdı. Öncelikle onu tebrik ederim.

Beyazın kazanmamasına sevindim. Devamlı aynı tarz isimler onu seçiyor ve ilerliyorlardı. Geçen yıl finalde sona kalan 4 isimden 3ü beyaz olsa da Murat kazanmıştı. Bu yılda 2 ismi son 4e getirdi ama bişey olmadı.

Ben yarışmaya katılsam kesinlikle Hadise ve ya Seda Sayan seçerdim. Hadise yabancı ağırlıklı olduğu için. Seda ise jürideki en tecrübeli isim olduğu için.
Aslında her zaman ön plandaydı Alkan, ilk turdaki performansı 3,5 milyondan fazla izlendi Youtube'da, akşam söylediği Bebek şarkısınıda seslendirmişti daha önce. :D

• Beğendim
Reactions: Ahmed