O Ses Türkiye Çocuklar Starda!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
6P5AhjJ7kZ12uUFPGvkehoAU.jpg

Star TV'nin fenomen yarışması O Ses Türkiye büyük finali ile ekranlara veda ederken programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı önümüzdeki hafta için mutlu bir haber verdi.

O Ses Türkiye bu hafta bitse de 1 haftalığına O Ses Türkiye Çocuklar programı yapılacak.

Programda sesine güvenen çocuklar yarışacak.

O Ses Türkiye Çocuklar 25 Şubat 21013 pazartesi saat 20:00'da Star TV'de.​

Hollanda'da yapiliyor bu program, bir ilgi bir alaka :)

Türk bayrağını sansürlediğinden dolayı özür dilemedi de, bu yüzden mi özür dileyecek? :)
Bu da seyircilerimiz:

Bana en güçlü olduğum yerden saldırmaya kalkanlar komik duruma düşerler. Tartışılan konu Yetenek Sizsiniz'de milli duygular üzerinden prim yapılmaması için aldığımız bir kararın yanlış bir uygulamasıdır; hepsi bu. Çok merak edenler için; bu benim:

ü

Yarışmacımız ve ben:

Bu da seyircilerimiz:

acunun cevabı

Bu da seyircilerimiz:

Bana en güçlü olduğum yerden saldırmaya kalkanlar komik duruma düşerler. Tartışılan konu Yetenek Sizsiniz'de milli duygular üzerinden prim yapılmaması için aldığımız bir kararın yanlış bir uygulamasıdır; hepsi bu. Çok merak edenler için; bu benim:

ü

Yarışmacımız ve ben:

Bu da seyircilerimiz:

acunun cevabı

Merak etme ben onları biliyorum. Sadece o sansür olay oldu. Prim yapma olayına hiç girmeyelim, işin içinden çıkılmaz. O sansür olayı yanlış. Türk bayrağı olsa da olur, olmasa da olur. Sansürlemek yerine o kişiyi formayı giymemesi yönünden uyarmak daha iyi. Keşke sansürlemeseydi de kötü yorumlar almasaydı. :)

Bu Fotograflari gösterilen Yayin Fatih Terim'e özel yapilan yayindi. O zamanlar Milli Takimi Teknik Direktörüydü.

Yapilan yanlistir. Ya hic sansürlemeyecek, yada sansüre sebep vermeyecek. Türk Bayragini sansürlemek nereden cikti?

Bu Fotograflari gösterilen Yayin Fatih Terim'e özel yapilan yayindi. O zamanlar Milli Takimi Teknik Direktörüydü.

Yapilan yanlistir. Ya hic sansürlemeyecek, yada sansüre sebep vermeyecek. Türk Bayragini sansürlemek nereden cikti?

kardesim adam sansürlememis yst kaç defa türk bayraklı kisi çıktı geçmis sezonlarda burda teknik bir hatadan dolayi çıktı adam kral kimse laf atamaz

Forum İstatistikleri

Konular
176,549
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy