O Ses Türkiye | Çeyrek Final Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadise valla akılsız. Ersin çok güçlü. Ne diye eşleştirirsin? :F

Oha Hasan ve Yasemin birbirine düştü. :( Gökhan hem şanssızdı hem de tuzağa düştü. İnşallah intikamı acı olur. :bağır:

Son düzenleme:
Hadise'yi bence seneye almasınlar hiç. Tamam eğlence falan katıyor ama bu yarışmada gerçekten çok zayıf ve tamamen kendi hatalarından kaynaklı. Düellolarda yanlış eşleştirmeler yapıyor, iyi olanları eliyor bir şekilde. Şarkı seçimleri de çok çok iyi değil. Şimdi de yanlış rakip seçiyor. Seneye yarışmacıların iyiden iyiye Hadise'yi dışlaması ve seçmemesi gerekir. Yani ben olsam hayatta seçmem Hadise'yi anca tek o kalmışsa düşünülebilir. :D

Hasan ve Yasemin erken final oldu. İkisi de bugün çok güçlü rakipleri elemişlerdi. Ben Hasan'ın kazanmasını çok istiyorum hiç adetim değildir ama sms bile gönderirim belki gelecek hafta Hasan için. :D

Ersin, Abdullah ve Mert rakiplerini eleyebilirler. En zayıf halka Mert gibi. Gökhan'ın 4'te 3 yapma ihtimali çok yüksek bence. 4'te 4 bile olabilir. :)

Hadise valla akılsız. Ersin çok güçlü. Ne diye eşleştirirsin? :F

Oha Hasan ve Yasemin birbirine düştü. :( Gökhan hem şanssızdı hem de tuzağa düştü. İnşallah intikamı acı olur. :bağır:
of ya evet çok iyi gitti diye nekadar sevinmiştim 8/5 onun yarışmacıları olduğu için ama yasemin ve hasan eşleşti :Tçok kötü oldu bu ya hasan çok güçlü yaseminim inşallah bi bomba patlatır da kazanır :(
birazdan akşamki eşleşmelere yorumumu yapıcam.

Hadise'yi bence seneye almasınlar hiç. Tamam eğlence falan katıyor ama bu yarışmada gerçekten çok zayıf ve tamamen kendi hatalarından kaynaklı. Düellolarda yanlış eşleştirmeler yapıyor, iyi olanları eliyor bir şekilde. Şarkı seçimleri de çok çok iyi değil. Şimdi de yanlış rakip seçiyor. Seneye yarışmacıların iyiden iyiye Hadise'yi dışlaması ve seçmemesi gerekir. Yani ben olsam hayatta seçmem Hadise'yi anca tek o kalmışsa düşünülebilir. :D

Hasan ve Yasemin erken final oldu. İkisi de bugün çok güçlü rakipleri elemişlerdi. Ben Hasan'ın kazanmasını çok istiyorum hiç adetim değildir ama sms bile gönderirim belki gelecek hafta Hasan için. :D

Ersin, Abdullah ve Mert rakiplerini eleyebilirler. En zayıf halka Mert gibi. Gökhan'ın 4'te 3 yapma ihtimali çok yüksek bence. 4'te 4 bile olabilir. :)
hasana oy atma :( yasemine at

Anılcan ve Nurcennet - bence nurcennetin performansı daha güzeldi yani o hakediyodu ama anılcanın da baya destekleyeni varmış kıl payı aldı
Hasan ve Soner - bu iki isimide çok beğeniyolardı biri %90 diğeri %88 ile rakibini elemişti ama hasan yine farkını ortaya koyarak soneri %64 oyla eledi :)
Ersin ve Çiğdem - ve gelelim gecenin en beğendiğim performansına ersin resmen dağıttı ortalığı bu şakısıyla ve %75 alarak rahat bi şekilde kazandı çok sevindim artık 2.sırada benim için :)
Yasemin ve Tamer - benim en beğendiğim yarışmacı yasemin ve en merak ettiğim eşleşmeydi nedense tamer ikizleri elemişti ama yasemin %53 oy alarak zorlansa da eledi umarım finale kalır :(
Abdullah ve Anıl - abdullah çok rahat aldı
Mert ve Soyhan - mert sürpriz bi şekilde aldı
Rıza ve Levent - leventin kalmasını istiyodum ya çok az farkla kaçırdı :(
Tuğba ve Cüneyt - tuğba %62 oyla kazandı sevindim
Şimde gelelim eşleşmelere hadiseye 1. seçmek geldi şansına da ne yaptı? 😱 valla bukadar saçma karar görmedim ersini seçti yani kendi sonunu kendi getirdi
Murat rızaya rakip abdullahı seçti aynı şeyi onada söylüyorum kendi sonunu kendi getirdi böyle güçlü rakibi seçmeyecekti abdullah yine rahat alır
Ebru ise en doğru kararı verdi merti seçti anılcana rakip ama onunda kaybetme olasılığı baya yüksek
Yasemin ve Hasan :Tikisi eşleşti çok sevdiğim iki yarışmacı ve finale kalmayı sonuna kadar hakeden niye böyle oldu anlamadım inşallah yasemin kalır diyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy