Anılcan ve Nurcennet - bence nurcennetin performansı daha güzeldi yani o hakediyodu ama anılcanın da baya destekleyeni varmış kıl payı aldı
Hasan ve Soner - bu iki isimide çok beğeniyolardı biri %90 diğeri %88 ile rakibini elemişti ama hasan yine farkını ortaya koyarak soneri %64 oyla eledi

Ersin ve Çiğdem - ve gelelim gecenin en beğendiğim performansına ersin resmen dağıttı ortalığı bu şakısıyla ve %75 alarak rahat bi şekilde kazandı çok sevindim artık 2.sırada benim için

Yasemin ve Tamer - benim en beğendiğim yarışmacı yasemin ve en merak ettiğim eşleşmeydi nedense tamer ikizleri elemişti ama yasemin %53 oy alarak zorlansa da eledi umarım finale kalır

Abdullah ve Anıl - abdullah çok rahat aldı
Mert ve Soyhan - mert sürpriz bi şekilde aldı
Rıza ve Levent - leventin kalmasını istiyodum ya çok az farkla kaçırdı

Tuğba ve Cüneyt - tuğba %62 oyla kazandı sevindim
Şimde gelelim eşleşmelere hadiseye 1. seçmek geldi şansına da ne yaptı?
😱 valla bukadar saçma karar görmedim ersini seçti yani kendi sonunu kendi getirdi
Murat rızaya rakip abdullahı seçti aynı şeyi onada söylüyorum kendi sonunu kendi getirdi böyle güçlü rakibi seçmeyecekti abdullah yine rahat alır
Ebru ise en doğru kararı verdi merti seçti anılcana rakip ama onunda kaybetme olasılığı baya yüksek
Yasemin ve Hasan

ikisi eşleşti çok sevdiğim iki yarışmacı ve finale kalmayı sonuna kadar hakeden niye böyle oldu anlamadım inşallah yasemin kalır diyorum