O mu Bu mu? ⚔️

Kokoreç

Klima mı, vantilatör mü?

Kokoreç

Klima mı, vantilatör mü?
tabi ki klima. dün vantilatörü denedim. O kadar sıcak ki sadece sıcağı yellendirdi o kadar

deniz çerçevesinde sormak istiyorum.

sığ sularda mı yüzmekten daha çok keyif alırsın yoksa derin sularda mı ?

Köpek olabilir. Bir kere sadıklar, dünyaya karşı savunma güçleri daha fazla ve daha uzun ömürlüler.

Hekimoğlu mu
Doktorlar mı

Reactions: Tolstoyevski
Köpek olabilir. Bir kere sadıklar, dünyaya karşı savunma güçleri daha fazla ve daha uzun ömürlüler.

Hekimoğlu mu
Doktorlar mı

Hiçbiri, doktor dizilerini sevmiyorum ama uyarlama olması nedeniyle mecbur kalsam Hekimoğlu derdim...

Kendi ölüm tarihini, zamanına ve nerede nasıl öleceğine dek bilmeyi mi tercih ederdin yoksa çevrendeki kişilerin ne zaman nasıl öleceğini mi?

Kendi ölüm tarihimi öğrensem çok mutsuz olurdum. Çevremdekilerin ölüm tarihini bilmek daha işime yarar. Yaklaşınca iyi davranırım. Iyi hatırlarlar beni sona doğru.

Tolstoy mu Dostoyevski mi
@Dosi

Kendi ölüm tarihimi öğrensem çok mutsuz olurdum. Çevremdekilerin ölüm tarihini bilmek daha işime yarar. Yaklaşınca iyi davranırım. Iyi hatırlarlar beni sona doğru.

Tolstoy mu Dostoyevski mi
@Dosi
Benim için çok zor bir soru çünkü ikisi de neredeyse eşit ve en sevdiğim ilk 2 yazar. Biri 100 üzerinden 50.1 iken diğeri 49.9 olur yani... Ve bu dönem dönem değişebilir ruh haline ve döneme göre. Şu an bu soruya cevap olarak Dostoyevski diyorum.

Dizi izlemek mi film izlemek mi?

@

Kuş gibi uçmak mı balık gibi deniz altında nefes alabilmek mi?

Şu dönemde deniz altında nefes alabiliyorsun. Tüpler var artık. Uçaklara binip kuşlardan daha fazla uçabiliyoruz da. İkisinden birini seçmek gerekirse yine de kuş gibi uçmak.

Et esprisi kötüydü.

Dünyanın oluşumunu yani başlangıcını görmek mi? Dünyanın sonunu yani yok olduğu günü görmek mi?

İkisi de sınırlı süreliğine ve araç gereçlerle yapılıyor ama, benim kastettiğim hiçbir araç gereç olmadan istersen yıllarca denizin altında yaşayabilmek ya da kanat çırpar gibi özgürce süzülerek uçabilmek
Ki cevabın yine aynı olurdu muhtemelen.

2010 Facebook dönemini özlemişim, arada mazur görün

Çok net bir şekilde dünyanın sonunu görebilmek, bu aynı zamanda benim en büyük hayallerimden biridir. Kötü bir temenni ama dünyanın son insanlarından biri olmayı isterdim....

Çok zengin fakat mutsuz olmak mı yoksa oldukça fakir fakat mutlu olmak mı?

Reactions: cehennet
Zengin mutsuz.
Film izlemek mi kitap okumak mı?