'O Hayat Benim'de Bir Şok Ayrılık Daha!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Fox ekranlarının Pazar akşamları reyting rekorları kıran dizi O Hayat Benim ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Yapımcılığını Pastel Film’in yaptığı, oyuncu kadrosunda Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar ve Sinan Albayrak’ın yer aldığı dizinin yeni sezonunda Ezgi Asaroğlu ayrılıyor. Bahar karakterini canlandıran oyuncunun yerine farklı bir isim geleceği belirtildi.

Diziden Asaroğlu'nun yanında başrol oyuncularından Ahu Sungur, yan karakterlerden de Ceyda Ateş ve Ahmet Yenilmez de ayrıldı.
Bu ayrılıkların diziyi nasıl etkileyeceği merak konusu !
Ayrılığı Ezgi Asaroğlu twitter hesabından duyurdu. İşte o tweet:

Vayy be Ceren bir iyi oynadı tüm dizinin altyapısı ona kaydı. Bakmayın bunların güzel yorumlar yapıp twitterdan ayrıldığına. Kesin bi sorunlar olmuştur.

bu sezon bitirmemekle hata yaptilar ne guzel iki kardes baristilar hepsi mutlu olacakti

Başrolde gitti bu dizi ne olacak yeni sezonda merak ediyorum he

Türk yapımcılarının en büyük sorunu bir diziyi suyunun suyu çıkana kadar devam ettirmek. 1 ay öncesine kadar reytingler iyiydi, ama artık onlar da düşmeye başladı. Bu kadar ayrılık yaşanacağına bitmesi daha hayırlı olurdu.

Yalandan olmayan şeyi söylersen o an kilitlemek zorunda kalırım. Olay geçti, bitti öyle mi açayım? Biraz daha dikkat lütfen.
Kusura bakma Yigit o zama. Dizinin koordinatoru Huseyin Samson twitterindan bu habere yalan dedi onun icin demek tepki toplamamak icin

Kusura bakma Yigit o zama. Dizinin koordinatoru Huseyin Samson twitterindan bu habere yalan dedi onun icin demek tepki toplamamak icin
Yok sen yanlış anlama sana herhangi bir lafım yok.

Dizinin koordinatörü kapris olayı yalan demiş, ayrılma olayı için dememiş.