'O Hayat Benim' Yeni Gününde!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,499
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'O Hayat Benim' Yeni Gününde!

FOX'un sevilen dizisi O Hayat Benim'den sürpriz gelişme!

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği; başrollerini ise Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Ozan Güler, Beril Kayar, Yusuf Akgün, Özgün Çoban ve Zerrin Sümer'in paylaştığı yapım, 127 bölümdür ekrana geldiği pazar akşamından taşınarak yerini yeni dizi 'Savaşçı'ya bırakacak ve önümüzdeki haftadan itibaren salı akşamları ekranda olacak.

O Hayat Benim, yeni bölümleriyle 11 Nisan'dan itibaren her Salı 20.00'de FOX'ta!
Orijinal formatta oku

Salı günü Hayat Şarkısı'nın kitlesini kapabilir.

Dizi hangi gün olursa olsun kitlesi izler bence. Yine iyi iş yapar

Nooğğ Efsuuuuuuuuuuğğğğğğğnnnnnnnnnnn
Hep @Çiğdem- yüzünden

@xemrexxx ne güzel kösem öncesi eşkiya izliyordu bu katır suratlı nereden çıktı ayoll
suratı katır ama kalbi temiz senin gibi pis değil .ss ama zeynep karakteri için aynısını söyleyemeyceğim bu bölüm arda oğlanı ilaçla bayıltıp tecavüz etmiş gibi oldu
aha buna tecavüz etti zeynep bence sen de @destere ye et

hahha aa bu salı olmucak yanı güzel cnm sen meryemine bak

aa bu arada han, reytinginiz iyiydi sizin ayoll neden kalemini kırmıslar sene sonuda biter pazarkı reytingi salı alamazlar
@cookies
kız sene sonu biter işte 140 bölüm sürmüş olacak baksana
zaten pastel film cumartesi kalbimdeki denizi tutturdu şimdi ohb nin benzerini atv ye yapıyor

kız sene sonu biter işte 140 bölüm sürmüş olacak baksana
zaten pastel film cumartesi kalbimdeki denizi tutturdu şimdi ohb nin benzerini atv ye yapıyor
Zaten bitcekti sene sonunda .ss Hep senin gözlerin ve fox yüzünden.İnsan sene sonunu bekler
salıda iyice çöp kutusu oldu vlla artıkları oraya atmaya basladılar buruşmuş kösem katır suratlı efsun falan

Kösem 12'de başlar artık.
AAA doğruya ikiside foxtaydı değilmi

salıda iyice çöp kutusu oldu vlla artıkları oraya atmaya basladılar buruşmuş kösem katır suratlı efsun falan

AAA doğruya ikiside foxtaydı değilmi
özetsiz yayınlanır ohb artık yine 23 te başlarız
bu arada bbc2 de başladı kösemin setini gösterecekleri program
şu an anıtkabirdeler tayyip amcayı kötülüyorlar sonra kösem sultanımız bir güneş gibi doğacak yayına
bu da canlı yayın linki
@mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat @destere @Dosi @BesaleT
http://www.watchallchannels.com/bbc-two/