aaa yazık olmuşşş gülünecekne vardizinin pis halası kocası bunu genç kızla aldatıp fransaya kaçtı bu da delirdi
aaa yazık olmuşşş gülünecekne vardizinin pis halası kocası bunu genç kızla aldatıp fransaya kaçtı bu da delirdi
ay sen de öyle olucan kocan güzel kızlar için seni terkedecek hemen hülyaya hak verdin dimiaaa yazık olmuşşş gülünecekne var
ben her yaşta güenç ve güzel kalırımay sen de öyle olucan kocan güzel kızlar için seni terkedecek hemen hülyaya hak verdin dimi
şimdiden pörsmüşsün 45 yaşına yüzüne bakan olmazben her yaşta güenç ve güzel kalırım
ay ben şok ben iptalefsunun @Çiğdme- olduğu belgelendi son shaneyle@sürgünüm @destere @Harunnn60 @Aserat @yatutarsa
hülya delirecekDur ben bir bayilip geliyorum.Efsun konağı giriyor.😱
hülya delirecek
Fragmanı görmüştüm dün, iyi saçmalamışlar artık.
Fragmanı görmüştüm dün, iyi saçmalamışlar artık.
yürü be hülya
o taş ev çöksede efsun altında kalsa nefessiz çırpınsa ölmeden yüzyıl bizde mutlu olsak ne hoş olurdu
o taş ev çöksede efsun altında kalsa nefessiz çırpınsa ölmeden yüzyıl bizde mutlu olsak ne hoş olurdu)
günaydın geçen sezondan beri var hasretle mehmet emirin aşk yuvası orası behlülle bihter out olduo taş ev çöksede efsun altında kalsa nefessiz çırpınsa ölmeden yüzyıl bizde mutlu olsak ne hoş olurdu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?